Tandemspringen op weekdagen

Tandemspringen tijdens de week (met uitzondering van feestdagen)
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

210,00 €


Tandemspringen op weekdagen

Je bent vastbesloten om te proberen wat waarschijnlijk de gekste ervaring van je leven wordt!
Een beetje ongerust? Wat is er normaler? Jezelf uit een perfect werkend vliegtuig gooien om een vrije val van bijna 45 seconden met 200 km/u te beleven is immers allesbehalve triviaal. Het is een overwinnen van jezelf dat een onbeschrijfelijk gevoel van voldoening geeft. U moet het meemaken! En u kunt op ons team rekenen om van uw tandemsprong een onvergetelijke ervaring te maken. Skydive Spa staat bekend om de kwaliteit van zijn dienstverlening en zijn aangepaste infrastructuur die u in staat stelt uw droom te verwezenlijken in optimale veiligheidsomstandigheden, met de meest ervaren instructeurs.

Tandemsprong is ongetwijfeld de snelste en gemakkelijkste manier om de ongelooflijke fascinatie van het parachutespringen te ervaren. In gezelschap van een ervaren instructeur kunnen jong en oud hun eerste stap zetten in de beoefening van een buitengewone sport.

Cursus

Bij aankomst in het centrum wordt u begroet door een vriendelijk team van skydivers die u eerst alle stappen van uw sprong zullen uitleggen. Vervolgens trekt u uw springpak en harnas aan en gaat u, vergezeld van uw instructeur, aan boord van het vliegtuig. U gaat naar 4000m, met een klim van ongeveer 15 minuten. De hartslag versnelt, een groen licht brandt, een deur gaat open en ....(geen woorden). 45 seconden later is de parachute open, kunt u eindelijk de druk loslaten en nog enkele minuten genieten van het adembenemende landschap van Spa vanuit de lucht

Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be