"First Fly Experiences" Tandemsprong

Een weekdag skydiving ervaring gevolgd door 3 vluchten in een van de grootste vrije val simulators ter wereld (Fly-In Liège).
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

279,00 €


"First Fly Experiences" Tandemsprong

Voor de eerste sensaties van een vrije val gaat u naar FLYIN Luik (www.flyinliege.be), op 100m van de luchthaven van Luik. Na een briefing van +/- 10 minuten gaat u naar de tunnel van 5,2 m breed en 15 m hoog met een turbine die meer dan 300 km/u haalt. U test de begeleide vrije val.... Zonder parachute!

Voor een optimale ervaring gaat u naar Skydive Spa, het grootste skydivecentrum van België, waar u uw voucher kunt inwisselen voor een tandemsprong voor één persoon (*).
Na enkele uitleg gaat u aan boord van het vliegtuig en begint de opstijging naar 4.000m. De deur gaat open en, stevig vastgemaakt aan uw instructeur, beleeft u een vrije val van 45 seconden, waarbij u niets anders hoeft te doen dan te genieten. Een maximum aan adrenaline waarvan je meestal voldaan terugkomt, met een stralend gezicht en de wetenschap dat je iets uitzonderlijks hebt meegemaakt.

FLYIN Luik en Skydive Spa biedt u haar exclusieve pakket aan om uw dromen waar te maken tegen een lage prijs!

HET PAKKET OMVAT :
1 tandemsprong bij Skydive Spa geldig tijdens de week.
3 vluchten (het equivalent van bijna 4 skydives) in één van de grootste windtunnels ter wereld.

Dit alles voor de uitzonderlijke prijs van 279€ (de voucher blijft 1 jaar geldig).

BOEKEN:
- U moet uw skydive en vlucht boeken via onze website.
- Voor de vluchten in FLYIN Luik, maak een afspraak via www.flyinliege.be.
(*) Als u met meerdere personen de grote sprong wilt maken, kunt u extra sprongen boeken om het aanbod compleet te maken tegen het normale tarief.

Als je een cadeau geeft,
wil je een indruk achterlaten bij de ontvanger.

Maar hoe kunnen we daar zeker van zijn?

Het geheugen registreert alleen bepaalde gebeurtenissen:

die ongewoon zijn en een sterke emotionele intensiteit uitlokken.

En wat is een betere manier om uit je routine te stappen en overspoeld te worden met positieve emoties dan een skydive-ervaring bij de Skydive in Spa?

Het is een echte cocktail van emoties die een blijvende indruk achterlaat.

Onze instructeur Jean-Pierre kan u zelfs nog heel gedetailleerd vertellen over zijn allereerste sprong.

Een sprong die bijna 60 jaar geleden plaatsvond!

En hetzelfde geldt voor de persoon aan wie u een sprong in de Skydive Spa aanbiedt.

Ze zullen er nog jaren over praten en zich dit prachtige moment herinneren dat JIJ hen gaf.

 • Een magische en onvergetelijke ervaring...

  "Een prachtige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik 1 uur van tevoren wist dat ik de sprong ging wagen en mijn droom ging verwezenlijken. Dit alles in een geweldige infrastructuur en omringd door een top team! Maar bovenal een enorme dank aan mijn instructeur David, een topper die zijn passie overbrengt en mij van het begin tot het einde op mijn gemak stelde en aanmoedigde. Zonder hem zou dit alles niet hetzelfde zijn geweest. Het zal een herinnering blijven die voor altijd gegrift staat..."

  Céline - Tripadvisor reviews
 • Alles was perfect.

  "Ik wilde al enkele jaren de sprong wagen, maar had nog nooit de sprong gewaagd. Een paar vrienden gaven me een cadeaubon voor SkydiveSpa voor mijn 40e verjaardag, geen uitstel meer! Alles was perfect, de inschrijving is gemakkelijk, de instructeurs zijn geweldig, en de sprong... Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe geweldig het was. Zonder twijfel een van de beste cadeaus die ik ooit in mijn leven heb gekregen!

  Nicolas - Review ter plaatse
 • Het was een ongelooflijke ervaring

  "Ik kreeg een cadeaubon voor een parachutesprong in Spa, het was een ongelooflijke ervaring. De sensaties zijn prachtig, ver boven mijn verwachtingen! Dank aan Pascal voor het geven van dit cadeau, het was magisch. "

  Annie - Review ter plaatse
  Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be