Tandemsprong « Fly in / out »

Een parachutesprong gevolgd door 10 minuten vliegen in een van de grootste vrije val simulators ter wereld (Flyin Liège).
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

499,00 €


Tandemsprong « Fly in / out »

Tandemspringen is een ongelooflijke ervaring voor sensatiezoekers. Maar als u het wilt ervaren zonder het risico om uit een vliegtuig te springen, is de vrije val simulator of indoor skydive de ideale oplossing.
Bij een indoor skydive kunt u dezelfde sensaties beleven als bij een echte tandemsprong, zonder de angst voor de vrije val of de hoogtevrees. U wordt uitgerust met een harnas en een helm, en u wordt begeleid door een ervaren instructeur die u door de ervaring heen loodst.
Tijdens de vlucht kunt u genieten van een panoramisch uitzicht en voelt u dezelfde sensaties als bij een echte skydive, zonder de risico's van een vrije val. U kunt zelfs acrobatische toeren uithalen in de lucht, zoals salto's en salto's, onder toezicht van uw instructeur.
Voorbereiding en training zijn voor een vrije val simulator net zo belangrijk als voor een echte skydive. U wordt getraind in veiligheidsprocedures en hoe u uw lichaam in de lucht onder controle moet houden. U kunt ook basisbewegingen oefenen om uw ervaring te verbeteren.
Indoor skydive is een activiteit die geschikt is voor alle niveaus, of u nu een beginner of een ervaren skydiver bent. Of u nu op zoek bent naar een unieke ervaring of om uw techniek te verbeteren, de vrije val simulator is een geweldige optie voor alle parachutisten.

Als je een cadeau geeft,
wil je een indruk achterlaten bij de ontvanger.

Maar hoe kunnen we daar zeker van zijn?

Het geheugen registreert alleen bepaalde gebeurtenissen:

die ongewoon zijn en een sterke emotionele intensiteit uitlokken.

En wat is een betere manier om uit je routine te stappen en overspoeld te worden met positieve emoties dan een skydive-ervaring bij de Skydive in Spa?

Het is een echte cocktail van emoties die een blijvende indruk achterlaat.

Onze instructeur Jean-Pierre kan u zelfs nog heel gedetailleerd vertellen over zijn allereerste sprong.

Een sprong die bijna 60 jaar geleden plaatsvond!

En hetzelfde geldt voor de persoon aan wie u een sprong in de Skydive Spa aanbiedt.

Ze zullen er nog jaren over praten en zich dit prachtige moment herinneren dat JIJ hen gaf.

 • Een magische en onvergetelijke ervaring...

  "Een prachtige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik 1 uur van tevoren wist dat ik de sprong ging wagen en mijn droom ging verwezenlijken. Dit alles in een geweldige infrastructuur en omringd door een top team! Maar bovenal een enorme dank aan mijn instructeur David, een topper die zijn passie overbrengt en mij van het begin tot het einde op mijn gemak stelde en aanmoedigde. Zonder hem zou dit alles niet hetzelfde zijn geweest. Het zal een herinnering blijven die voor altijd gegrift staat..."

  Céline - Tripadvisor reviews
 • Alles was perfect.

  "Ik wilde al enkele jaren de sprong wagen, maar had nog nooit de sprong gewaagd. Een paar vrienden gaven me een cadeaubon voor SkydiveSpa voor mijn 40e verjaardag, geen uitstel meer! Alles was perfect, de inschrijving is gemakkelijk, de instructeurs zijn geweldig, en de sprong... Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe geweldig het was. Zonder twijfel een van de beste cadeaus die ik ooit in mijn leven heb gekregen!

  Nicolas - Review ter plaatse
 • Het was een ongelooflijke ervaring

  "Ik kreeg een cadeaubon voor een parachutesprong in Spa, het was een ongelooflijke ervaring. De sensaties zijn prachtig, ver boven mijn verwachtingen! Dank aan Pascal voor het geven van dit cadeau, het was magisch. "

  Annie - Review ter plaatse
  Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be