Waarom vertrouwen duizenden mensen ons elk jaar om hun droom van een eerste sprong waar te maken?

Vandaag is een speciale dag voor jouw

 • of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring of een adrenalinestoot

 • of dat je een pagina wilt sluiten of openen

 • of je nu een uitdaging wilt aangaan of je angsten onder ogen wilt zien...

Brand dit moment voor altijd in je geheugen door een tandemsprong te maken.

Een lange theoretische cursus over parachutespringen is niet nodig...

Vlieg  de lucht in en spring!

Uw instructeur zorgt voor alles!

Welkom bij de grote sprong...Welkom bij Skydive Spa, het mooiste parachutespringcentrum van Europa

Waarom  SKYDIVE SPA  ?

La Spa touch :een professioneel en vriendelijk team verwelkomt u op een droomplek. Wij zorgen voor alles, begin met dromen.....

Gerealiseerde sprongen

een TOP team

32 jaar tot je dienst

Een droom lokatie

Ons werk = Onze passie

Wij doen al meer dan 30 jaar aan parachutespringen en boven alles zijn wij er gepassioneerd over!

We hebben allemaal voor de eerste keer gesprongen.

Wij weten hoe belangrijk dit moment is.
En we begeleiden elk jaar duizenden klanten.

Dankzij onze ervaring en de feedback van onze klanten kunnen wij u een ongeëvenaarde ervaring bieden.


Een betoverende plek

Wij verwelkomen u in een prachtig natuur- en bosgebied in het hart van de Belgische Ardennen.

Vanuit de hoogte kunt u zelfs Duitsland en Nederland zien liggen.

Er is zoveel te zien dat u niet weet waar u moet kijken:

Het mythische circuit van Francorchamp waar Michael Schumacher de ene race na de andere won.
De Hoge Venen met zijn beschermde fauna en flora
De stad Spa, bekend om zijn zachte levenswijze en zijn thermale wateren
Het signaal van de Botrange, het hoogste punt van ons land
En natuurlijk: het meer van Robertville

P.S.: Vertel uw instructeur wat u het meest interesseert, hij zal zijn uitleg tijdens de vlucht personaliseren


HET VRIENDELIJKSTE TEAM IN DE WERELD

Duizenden tandemsprongen bij elkaar!

Op de dag van uw sprong gebruiken we verschillende parameters om uit de aanwezige instructeurs diegene te selecteren die het beste bij uw profiel en ervaring past

Elk van onze instructeurs is geslaagd voor het tandeminstructeursdiploma, waardoor hij efficiënt kan reageren in alle sprongomstandigheden met een partner

Ze moeten dan ook ten minste 1.000 sprongen hebben gemaakt voor hun certificering

 • Davio

  4.500+ Sprongen

  Ontmoet Davio, onze uitzonderlijke tandeminstructeur! Met zijn jarenlange ervaring in parachutespringen is Davio een gepassioneerde en toegewijde professional. Hij lacht altijd en is geduldig. Hij weet hoe hij een ontspannen sfeer moet creëren zodat je het meeste uit elk moment van je sprong kunt halen.

 • Alexander

  8.000+ Sprongen

  Alexandre heeft meer dan 8.000 sprongen op zijn naam staan. Hij staat bekend om zijn kalmte en geduld, waardoor zelfs nieuwelingen het vertrouwen krijgen om volop te genieten van de opwinding van de sprong. In tandem met Alexandre, maak je klaar voor een ongeëvenaarde luchtervaring, een combinatie van adrenaline en onvergetelijke herinneringen!

 • Luc

  8.000+ Sprongen

  Maak kennis met Luc, onze elite tandemmaster! Luc is een voormalig paracommando met 8.000 sprongen op zijn naam en vele jaren ervaring in de wereld van het parachutespringen. Hij is een doorgewinterde expert die je met vertrouwen zal begeleiden tijdens je tandemsprong.

 • Jonneke

  1.500+ Sprongen

  Jonneke, onze nieuwe tandeminstructeur met een groot hart! Ondanks haar jeugd heeft Jonneke een ongelooflijke passie voor luchtsporten. Met 1.500 sprongen onder haar riem heeft ze het onder de knie! Haar zachtheid en natuurlijke inlevingsvermogen maken haar een ideale begeleider voor beginners en kinderen.

 • Pierre-Yves

  6.000+ Sprongen

  Pierre-Yves is een doorgewinterde professional in de wereld van het parachutespringen, gespecialiseerd in tandemsprongen. Hij heeft jarenlange ervaring als instructeur! Zijn geduld, vriendelijkheid en pedagogische aanpak maken van elke sprong een onvergetelijk avontuur voor zijn passagiers.

   

  Maar dat is nog niet alles! Naast zijn passie voor parachutespringen is Pierre-Yves ook een ervaren helikopterpiloot. Zijn liefde voor vliegen heeft zijn vaardigheden als piloot aangescherpt, waardoor hij een uniek perspectief heeft wanneer hij zijn passagiers door de lucht loodst. Hij weet hoe hij een adembenemend en spectaculair uitzicht vanuit de lucht kan bieden, waardoor elke tandemsprong een extra dimensie krijgt.

 • Johannes

  2.500+ Sprongen

  Johannes is een onbetwiste expert op het gebied van parachutespringen!

  Als toegewijd instructeur maakt Johannes er een erezaak van om blijvende herinneringen te creëren voor iedereen die de sprong met hem waagt. Hij begrijpt hoe lonend de ervaring kan zijn en is vastbesloten om van elke sprong een buitengewoon avontuur te maken.

 • Arnaud

  1.600 Sprongen

  Met zijn ervaring en knowhow is Arnaud van onschatbare waarde voor ons team van tandeminstructeurs. Hij zal zijn kennis en passie met je delen en je helpen je angsten te overwinnen, zodat je optimaal kunt genieten van de unieke ervaring van parachutespringen.

 • Christoph

  3.500+ Sprongen

  Naast zijn onberispelijke technische vaardigheden is Christoph ook een uitstekende communicator. Voor elke sprong neemt hij de tijd om het tandemspringen en de veiligheidsmaatregelen in detail uit te leggen en eventuele vragen van klanten te beantwoorden. Hij deelt graag zijn passie voor parachutespringen en zijn liefde voor de ongelofelijke schoonheid van vrije val.

 • Laurent

  10.000+ Sprongen

  Laurent springt al sinds zijn 16e en heeft nu meer dan 10.000 tandemsprongen op zijn naam staan.

  Maar Laurent heeft meer dan één stok achter de deur: hij is ook tandem- en AFF-instructeur en federaal examinator (Fédération Wallonne de Parachutisme Sportif) voor zowel tandem- als AFF-instructeurs. Hij is degene die beslist of ze over de vereiste vaardigheden beschikken om hun taak uit te voeren!

 • Fabrice

  13.500+ Sprongen

  Fabrice komt oorspronkelijk van het eiland Réunion en komt elke zomer naar ons centrum om je droom van tandemspringen waar te maken!

  Maar dat is niet alles, Fabrice speelt ook een cruciale rol als Technisch Directeur. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de veiligheid op het terrein. Hij zorgt ervoor dat procedures tot op de letter worden gevolgd.

 • Gabriel

  4.000 Sprongen

  Gabriel, onze gloednieuwe tandeminstructeur! Gabriel is gepassioneerd door sport en natuur en voegt zich bij ons team met veel enthousiasme en tandemervaring.

 • Radu

  10.000+ Sprongen

  Radu komt oorspronkelijk uit Roemenië en begon op 15-jarige leeftijd met parachutespringen! Hij maakt al meer dan 7 jaar deel uit van onze staf en heeft bijna 10.000 sprongen op zijn naam staan!

  Het bijzondere aan Radu is dat hij elke taal spreekt, of in ieder geval iedereen begrijpt hem :-)

  Radu zegt yabadabadooooo ..... springt.... met Radu :-)

 • Jani

  10.000+ Sprongen

  Hij begon op 16-jarige leeftijd met parachutespringen en heeft meer dan 10.000 sprongen op zijn naam staan. Jani maakt nu al 5 jaar deel uit van ons team. Zijn technische beheersing en gevoel voor professionaliteit stellen je vanaf het eerste moment op je gemak. Of je nu een beginner bent of een ervaren skydiver, Jani garandeert je een sensationele tandemsprongervaring, in alle veiligheid.

 • Pierre

  2.000+ Sprongen

  Jong en temperamentvol, bij Pierre ben je in goede handen. Zijn jeugd en enthousiasme geven elke sprong een vleugje energie en enthousiasme, en er bestaat geen twijfel over dat deze ervaring je voor altijd bij zal blijven.

 • Susanna

  4.500+ Sprongen

  Susanna, een van onze weinige vrouwelijke tandeminstructeurs! Met 4.500 sprongen op haar naam heeft ze een passie voor parachutespringen en outdooravonturen. Begiftigd met oneindig geduld en een scherp gevoel voor veiligheid, is ze altijd lachend en energiek.

 • Yves

  10.500+ Sprongen

  Maak kennis met Yves, onze ervaren en gepassioneerde tandemspronginstructeur! Met meer dan 10.500 sprongen op zijn naam en vele jaren ervaring in parachutespringen is Yves een bekwame en toegewijde professional die met succes talloze tandemsprongen heeft gemaakt. Met Yves kun je er zeker van zijn dat je avontuur in de lucht in veilige handen is.

   

 • Ramon

  4.000+ Sprongen

  Ramon kwam onze gelederen versterken in 2022. Hij komt oorspronkelijk uit Spanje en heeft een schat aan ervaring in het veld. Met 4.000 sprongen onder zijn riem is Ramon een echte vrije val enthousiasteling die ervoor heeft gekozen om zijn liefde voor de lucht te delen met iedereen die klaar is om in het avontuur te springen. Hoewel Ramon op het eerste gezicht een beetje verlegen lijkt, laat je niet misleiden door zijn kalme houding - achter hem schuilt een ervaren professional, vastbesloten om je een onvergetelijke tandemsprongervaring te bezorgen in alle veiligheid.

 • Olivier

  1.300+ Sprongen

  Olivier, onze nieuwe tandeminstructeur, heeft meerdere jaren ervaring in parachutespringen en is gepassioneerd door de sport. Zijn absolute prioriteit is om onze klanten onvergetelijke ervaringen te bieden. Met zijn kalmte en controle weet hij zelfs de meest nerveuze skydivers op hun gemak te stellen. We zijn blij hem aan boord te hebben en we weten zeker dat je van elk moment zult genieten dat je met hem in de lucht doorbrengt!


  Een moment om te delen met uw dierbaren

  Tijdens uw sprong zijn uw vrienden en familie welkom om deze buitengewone ervaring samen met u te beleven.

  Zij zullen u kunnen vergezellen bij het vertrek van het vliegtuig en uw landing bekijken vanaf slechts 10 meter van de landingsbaan.

  Een echt moment om te delen, vol emoties.

  Er is een wachtruimte waar bezoekers kunnen wachten en er zijn spelletjes beschikbaar om kinderen te vermaken.

  Hoe werkt een sprong bij Skydive Spa?

  De dag voordat u springt

  Boek uw sprong via het online formulier en blokkeer uw agenda

  U ontvangt een E-mail met de belangrijke informatie voor de dag van de sprong

  Wij zorgen voor de rest !


  Op de dag zelf

  Registreren

  (10 minuten)
  • Arriveer op de luchthaven op de geboekte tijd
  • Zodra je aankomt, deel je in de vreugde van degenen die net geland zijn, je komt meteen in de stemming.
  • Check in bij de receptie, ons team zal met u controleren of alles in orde is en u de rest van het programma uitleggen.
   Wanneer uw naam wordt afgeroepen, voegt u zich bij uw instructeur voor uw voorbereiding.

  Opleiding en uitrusting

  (20 minuten)
  • Uw instructeur verwelkomt u, vanaf nu wordt u gekoppeld en hij zal niet van uw zijde wijken tot het einde van de sprong.
  • Je krijgt je uitrusting en een duidelijke en beknopte veiligheidsbriefing.
  • Als je vragen hebt, praat dan met je instructeur; hij weet je op je gemak te stellen.
  • Daarna ga je naar het vliegtuig, klaar voor het avontuur!
  • Wordt u vergezeld door iemand die niet springt? Je instructeur vertelt hen de kleur van je parachute, zodat ze je in de lucht kunnen herkennen.

  De vlucht in het vliegtuig

  (15 minuten)

  Klim aan boord van een van onze Cessna Grand Caravan Supervans, de beste in zijn soort.

  U bent slechts enkele ogenblikken verwijderd van uw prestatie!

  Geniet onderweg naar boven van het landschap. U heeft een veel beter uitzicht dan door een raam.

  Uw instructeur maakt van de gelegenheid gebruik om de laatste details te regelen voordat u springt.


  De vrije val

  (45 seconden)

  Waarschijnlijk de meest memorabele 45 seconden van je leven!

  Je neemt de duik met je instructeur

  Voor jou zal het aanraken van de hemel niet langer slechts een uitdrukking zijn, je zult de wolken binnen handbereik hebben.

  Je krijgt een gevoel van snelheid dat geen enkele racewagen je ooit kan geven.

  De adrenalinekick en de sensatie van dit alles zullen je voor altijd bijblijven.

  De parachute wordt geactiveerd door uw instructeur of automatisch op ongeveer 1500 meter van de grond.


  de vlucht met parachute

  (5 minuten)

  U daalt nu geleidelijk af naar de grond

  Geniet en observeer het betoverende landschap onder u.

  Uw instructeur laat u de verschillende mogelijke manoeuvres zien.

  Als u wilt, kunt u de besturing overnemen en de parachute leiden.

  Voor een veilige en vlotte landing zal uw instructeur de controle overnemen en u op enkele meters van de mensen op het vliegveld laten landen.


  Na de sprong (duur: één leven)

  Overwin je emoties en realiseer je. Ja! Welkom bij de club ;-)

  Je kunt de videograaf bezoeken, die je de eerste ruwe beelden van je sprong laat zien.

  Enkele minuten later ontvang je een code om de uiteindelijke video te downloaden.

  Bewaar deze ervaring in je geheugen en in je hart voor de rest van je leven.

  We durven te wedden dat je het na de landing nog eens wilt doen.

  Zij vertrouwden ons :

  • Een ongelofelijke ervaring !

   "Super professioneel en uiterst aangenaam team. Ze doen er alles aan om je snel op je gemak te stellen. Dit is duidelijk een van de beste ervaringen van mijn leven! Alles ging geweldig en ik zou deze skydive zonder aarzeling weer met hen doen! Ik raad het ten zeerste aan :)"

   Sabrina - Avis Google
  • Een ervaring waar ik bang voor was, maar die ik uiteindelijk geweldig vond...

   "Geweldige ontvangst, een extra mono (David Memin) die ik enorm bedank want ondanks mijn angsten deed hij alles om mij het moment te laten waarderen en los te laten... echt een prachtig en waanzinnig moment dank je wel !!!!!

   Anouchka - Avis Facebook
  • Een onberispelijk geleide organisatie

   "De tandeminstructeurs zijn zeer professioneel en geven je vertrouwen voor de grote sprong. Tijdens de sprong zijn ze net zo attent en delen ze dit geweldige moment met je. Ik zou het opnieuw doen en zeker in Spa!
   De app om het weer te volgen op de dag van de sprong is goed gedaan.

   Dominique - Avis Google
  • Het is een unieke ervaring

   Het is een oogstrelende plek. en vooral het geweldige personeel, dat super geruststellend is.
   Een zeer grote dank je wel."

   Isabelle - Avis Facebook
  • Ik raad iedereen aan dit minstens één keer in zijn leven te doen.

   "Eerste tandem skydive en de instructeur was geweldig, hij liet me erg op mijn gemak voelen en ik had een geweldige tijd! Ik zou iedereen aanraden om dit minstens één keer in hun leven te doen!"

   Nicolas - Avis Facebook
  • Super aangename omgeving, perfecte ontvangst en uitleg

   Geweldig weer, en super vriendelijke instructeurs! Onvergetelijke ervaring, zodra we sprongen verdween de angst en bezorgdheid. Voor herhaling vatbaar."

   Daniel - Avis TripAdvisor
  • een onvergetelijke ervaring !

   "Alles was perfect, de instructeur, het weer, de vlucht, de sprong.... Ik werd onmiddellijk op mijn gemak gesteld en in optimale omstandigheden om alles perfect te laten verlopen. Een ervaring om zonder enige aarzeling te herhalen."

   Alexandro - Avis TripAdvisor
  • Alles was perfect !

   "Eerste ervaring bij Skydive Spa in 2007, tweede ervaring op zondag 1 mei 2022, alles was perfect: warme ontvangst, supervriendelijke en geruststellende springinstructeur. Een echte aanrader!"

   Daniela - Avis Facebook
  • Een warm en geruststellend welkom

   Mijn zoon en ik hebben gisteren de sprong gewaagd voor zijn 16e verjaardag. Een warm en geruststellend onthaal, echte professionals tot uw dienst voor een unieke ervaring in alle veiligheid en gezelligheid. De cameramannen waren top en bezorgden ons mooie herinneringen. We komen terug. Bedankt."

   Xavier - Avis Google

   Slechtweer Garantie

   In geval van slecht weer kunt u een nieuwe springdatum kiezen, afhankelijk van uw beschikbaarheid.

   U bent slechts één klik verwijderd van uw droom, het is datgene wat de meeste moed vereist, maar u zult het niet betreuren. Ons team zal u begeleiden en er de mooiste dag van uw leven van maken.

   Wat u moet weten voordat u uw sprong boekt

   • De minimale lengte is 1.20m.
   • De vereiste leeftijd is 10.
   • Gewichtslimiet: Ons maximale gewicht is 95 kg. 
   • Minderjarigen moeten toestemming hebben van beide ouders !!!!!!!!
   • Hooded sweatshirts en t-shirts zijn niet toegestaan.
   • Schoenen met gespen: haakjes (bijv. wandelschoenen) zijn niet toegestaan.
   • Alcohol en drugs zijn niet toegestaan in de 12 uur voor de sprong.
   • Persoonlijke camera's mogen niet gebruikt worden tijdens de sprong.
   • Controleer of er geen medische contra-indicaties zijn voor de sprong.

   FAQ

   Restrictie's

   FAQ Restrictions

   Is een medische verklaring vereist?

   Nee, dat is niet nodig. U moet het inschrijvingsformulier echter zorgvuldig lezen 

   Om uw veiligheid te garanderen, moet u controleren of u geen van de volgende aandoeningen heeft

   Recente schouderontwrichting
   Pathologie die de spierkracht beïnvloedt 
   => informeer ons personeel zodat we de nodige maatregelen kunnen nemen om uw veiligheid te garanderen. 
   Operatie aan de buikwand (liesbreukreparatie, buikoperatie, enz.)
   => Wacht minstens 3 maanden alvorens te springen. 
   Ernstige hartproblemen
   Een ernstig ongeval met ernstig lichamelijk letsel tot gevolg (breuken, hersenschudding, enz.)
   => minstens 12 maanden wachten met springen. 
   Epilepsie
   Zwangerschap
   => Om veiligheidsredenen geen parachutespringen
   Als u twijfels heeft over uw situatie, bel ons dan. Ons team zal zijn best doen om uw vraag te beantwoorden.

    

   Is er een leeftijdsgrens?

   Er is geen leeftijdsgrens. Ons huidige record is in handen van een 101-jarige heer die de Skydive Spa koos om zijn droom te vervullen. 

   Voor kinderen is de enige beperking dat ze minstens 1,20 m lang moeten zijn.

   OPGELET! Minderjarigen moeten door beide ouders begeleid worden. Zo niet, dan moet u ons een schriftelijk attest van de afwezige ouder(s) bezorgen. Een model van ouderlijke toestemming kunt u hier downloaden.

    

   Mag ik mijn camera/go pro meenemen?

    Nee. Om veiligheidsredenen mogen alleen instructeurs die een specifieke opleiding hebben gevolgd in het gebruik van dit soort apparatuur foto's/video's maken tijdens de vlucht.

   Is er een gewichtslimiet

   Om veiligheidsredenen is het max. toegelaten gewicht 95 Kg.

   Weer en annuleringen

   FAQ Météo

   Hoe annuleert men een reservering

   Als u verhinderd bent, laat het ons dan zo snel mogelijk weten per telefoon op +32 87 269 906 of per e-mail op info@skydivespa.be.

   Hoe kan men reserveren

   Reserveren kan direct online, op de reserveringspagina of telefonisch op +32 87 269 906.

   Waarom is het weer zo belangrijk?
   • Bij Skydive de Spa is uw veiligheid onze prioriteit. Daarom, als het weer ons niet toelaat om u de beste sprongcondities te garanderen, stellen we de sprong uit. 

    Hier zijn enkele weersituaties (soms onzichtbaar op de grond) die ons ertoe brengen een sprong te annuleren: 

    Windvlagen die de landing kunnen bemoeilijken
    Regen, zelfs als het heel licht is. Het gevoel van vallen met hoge snelheid op hoogte is heel anders dan op de grond.
    Wolken onder de 1000 meter die het zicht belemmeren. Maar als de wolken hoger zijn, is dat geen probleem, je kunt ze zelfs aanraken of erdoorheen gaan.

     
   Wat gebeurt er als mijn sprong wordt afgelast omwille van het weer?

   Om de sprongen te bevestigen, kijken we naar de eerste weerkaart van de ochtend. Ondanks al onze voorzorgsmaatregelen kan het bij grillig weer gebeuren dat we een bevestigde sprong moeten uitstellen of annuleren. 

   Wanneer dit gebeurt, plannen we de sprong in volgens wat u het beste uitkomt. U kunt direct een nieuwe datum kiezen via onze online kalender (link invoegen).

   Hoe weet je of het weer het toelaat om te springen of niet?

   Op de dag van je sprong brengen we je via e-mail en sms op de hoogte van de voorwaarden.

   Niets ontvangen? U kunt ook : 

   De informatie raadplegen op onze website onder het tabblad weer. De informatie wordt elke ochtend bijgewerkt.

   Bel ons dezelfde dag nog op +32 87 269 906

   Download onze " Fly4 & Race " applicatie

   Hoe moet ik mij kleden?

   Kies vooral een outfit waarin u zich prettig voelt. Voor uw comfort zijn hoodies en t-shirts niet toegestaan.

   U krijgt van ons altijd een overall om over uw kleding aan te trekken. 

   Kies voor schoeisel een comfortabele schoen die goed past. Wandelschoenen met haakjes en gespen zijn niet toegestaan.

   Cadeaubonnen

   FAQ Bons cadeaux

   Moet ik de foto/videoreportage tegelijk met de cadeaubon bestellen?

   Nee, dat hoeft niet

   De persoon die u de bon gegeven heeft , of uzelf,  kan op de dag van de duosprong de video/ foto/ poster nog bij bestellen.

   U betaald ter plaatse aan de balie het supplement van de gekozen formule.

   Hoe kan ik controleren of mijn cadeaubonnen effectief zijn besteld?

   Als u bij uw aankoop een account hebt aangemaakt, vindt u alle informatie op uw profiel, onder het tabblad ¨mijn account¨

   Als u heeft besteld zonder een account aan te maken, controleer dan uw mailbox en uw spam, u ontvangt een  mail ter bevestiging.

   Als u niets hebt ontvangen, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen per e-mail: info@skydivespa.be of per telefoon: +32 (0) 87 269 906

   Moet ik een account aanmaken om een cadeaubon te kopen?

   Nee, u hoeft geen account aan te maken, u kunt bestellen door de status "gast" te kiezen. In dat geval hebben we alleen een e-mailadres nodig (om u de bevestiging van de bestelling te sturen).

   Zijn de cadeaubonnen naams gebonden

   Nee. Eenmaal gekocht, kunt u de cadeaubon aan de persoon van uw keuze geven. Daarna hoeft die persoon alleen nog maar de cadeaubon voor te leggen bij de boeking en te genieten van de ervaring.

   Hoelang zijn de cadeaubonnen geldig

   De cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop.

   Reservatie's

   FAQ Réservations

   Ik heb gelezen dat er soms lang gewacht wordt, waarom?

   Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u op tijd kunt springen. Er zijn echter enkele externe factoren die vertragingen kunnen veroorzaken. 

   De meest voorkomende zijn :

   Een weersverandering. In geval van regen, windstoten of wolken onder de 1.000 meter stellen we de sprongen uit om uw veiligheid te garanderen.
   Een veiligheidsinstructie. Wanneer ons vliegtuig moet opstijgen, moeten we wachten op de goedkeuring van de nationale luchtverkeersleiding. Bij druk verkeer in het Belgische luchtruim moeten we soms het vertrek van ons vliegtuig uitstellen op bevel van de luchtverkeersleiding. 
   Wat de reden van de vertraging ook is, u wordt altijd door ons personeel op de hoogte gebracht van de situatie.

    

   Kunnen we de passagiers zien landen?

   Ja, de start- en landingsbaan is ongeveer tien meter van de plaats waar u op de passagiers kunt wachten. 

   De tandeminstructeur vertelt u zelfs de kleur van de parachuut van de persoon die u begeleidt, zodat u het in de lucht kunt herkennen.

   Kunnen we ons laten vergezellen?

   Natuurlijk! Uw geliefden kunnen bij u blijven tijdens de voorbereiding en u begeleiden tot bijna op de startbaan. Ze kunnen dan buiten plaatsnemen om jullie te zien vliegen. 

   De tandeminstructeur zal hen zelfs de kleur van uw parachuut vertellen, zodat ze u kunnen herkennen.

   Nadat u voor hen bent geland, hoeft u slechts een paar meter te lopen om hen te bereiken en uw ervaring met hen te delen. 

   En we durven te wedden dat ze je de volgende keer zelfs zullen vergezellen in het vliegtuig om op hun beurt te springen.

    

    Hoelang duurt het?

    

   Afhankelijk van het weer en de toestemming van de luchtverkeersleiding kunnen de vluchten enige vertraging oplopen. Reken altijd op een halve dag ter plaatse. 

   Tijdens het wachten kunt u genieten van het cafetaria, plaatsnemen aan een van de picknicktafels buiten of zelfs op het grasveld gaan zitten om de andere parachutisten te bewonderen die naar de landingsbaan afdalen. 

   In de zomer, als u kinderen bij u hebt, kunnen ze genieten van het springkasteel op een steenworp afstand van de landingsbaan.

   Moet ik een account aanmaken om een sprong te boeken?

   Nee, u hoeft geen account aan te maken op onze site om uw sprong te boeken.

   Hoe maak ik een reservering

   Reserveren kan alleen via onze online kalender (link invoegen)

   Selecteer de datum en het tijdstip van uw afspraak. Let op: dit is het tijdstip waarop u dient aan te komen, niet het tijdstip van de sprong.

   Als uw sprong wordt geannuleerd vanwege het weer, kunt u een nieuwe datum kiezen in onze online kalender (link hierboven).

   Voor cadeaubonnen in combinatie met een van onze partners staat de boeking van het hotel of de activiteit los van de boeking van de sprong. U moet dus de duosprong boeken op onze online kalender en de andere activiteit rechtstreeks bij de betreffende partner inplannen.

   Hoe gebruik ik een cadeaubon?

   Ga naar pagina  reserveringen om de datum van uw sprong te kiezen.

   Onderaan het registratieformulier kunt u het nummer van uw cadeaubon invullen. 

   Vergeet niet om op de dag van de sprong de cadeaubon mee te nemen, uitgeprint of op je telefoon.

   Veiligheid

   FAQ Sécurité

   Hoe wordt mijn veiligheid gegarandeerd?

   Bij Skydive de Spa is uw veiligheid onze prioriteit. 

   Zo kunnen wij uw veiligheid garanderen: 

   U wordt goed begeleid. De tandeminstructeur moet minstens 1.000 sprongen maken voordat hij aan zijn tandemopleiding kan beginnen. Vervolgens leert hij tijdens zijn opleiding veel verschillende situaties aan, zodat hij klaar is voor u, wat er ook gebeurt!
   Volledige uitrusting. Tijdens een tandemsprong is uw instructeur uitgerust met 2 hoogtemeters en 2 parachutes. De tweede parachute is altijd uitgerust met een automatisch openingsmechanisme. Dit betekent dat hij indien nodig opengaat zonder dat er menselijke tussenkomst nodig is. 
   Ultramoderne uitrusting. De Skydive Spa is uitgerust met de nieuwste skydive technologie. We zijn ook compromisloos over het onderhoud van onze uitrusting; van het vliegtuig tot de parachute en alle noodzakelijke accessoires. 
   Heeft u nog een vraag over uitrusting of veiligheid? Aarzel niet om rechtstreeks met ons personeel te praten.

   Is het gevaarlijk

   In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is parachutespringen minder gevaarlijk dan autorijden of zwemmen. 

   Het is zelfs veiliger omdat onze klanten bij Skydive Spa worden begeleid door goed opgeleide instructeurs die gebruik maken van de modernste apparatuur. 

   Sinds de opening van Spa Skydive in 1991 zijn er geen ernstige ongelukken gebeurd tijdens tandemsprongen.

   U bent bij ons in de beste handen!

   foto/vidéo reportages

   FAQ Reportage

   Waarom moet ik soms een paar uur wachten om mijn video te uploaden?

   We begrijpen dat als je eenmaal beneden bent, je niet kunt wachten om de beelden te zien!

   Wanneer je klaar bent met je sprong en je instructeur de beelden overdraagt aan onze editor, moet er nog heel wat gebeuren voordat we ze aan jou leveren. 

   Onze editor zal de beelden en soundtracks opschonen zodat je een mooie video/foto hebt om naar te kijken en te delen. 

   Wees gerust, u ontvangt de beelden dezelfde dag nog.

   Hoe krijg je de video zodra je thuis bent?

   Zodra de video/foto's door onze video-editor zijn bewerkt, kunt u ze downloaden op onze website of door de aan u verstrekte QR-code te scannen.

   Op welke media ontvangen wij de video- en/of fotoreportages?

   De foto's kunnen worden gedownload in JPG-formaat en de video's in M4V-formaat, rechtstreeks van onze website.

   Wat zijn de verschillende soorten videoreportages?

   De cameraman filmt u tijdens de voorbereiding en verzamelt uw indrukken vlak voor en vlak na de grote sprong. 

   Videoreportage aan boord: Uw tandeminstructeur filmt uw sprong in "selfie"-zicht met een camera die aan zijn pols is bevestigd. U kunt alle uitdrukkingen op uw gezicht zien! 

   Deze video kan op elk scherm worden getoond en op sociale netwerken worden gedeeld. 

   360°/Imax-verslag: De ideale manier om uw sprong steeds opnieuw te beleven! Uw instructeur filmt uw sprong met een 360° vision camera, zodat u zeker niets mist. 

   Met deze video kunt u ook de sprong opnieuw bekijken met een 3D virtual reality helm. 

   Natuurlijk ontvangt u de video ook in 2D-formaat, zodat u hem op een standaardscherm kunt bekijken of zelfs kunt delen op uw sociale netwerken. 

   Pro Skydiver Video: Een cameraman begeleidt u tijdens de sprong, net als bij het filmen van een filmstunt. De cameraman blijft boven u om de opening van de parachute te filmen. Daarna haalt hij je in en begeleidt je tijdens de afdaling. Aan het einde van de sprong wacht hij u op de grond op om uw landing te filmen en uw eerste indrukken te krijgen.  

   Deze video kan op elk scherm worden getoond en op sociale netwerken worden gedeeld. 

   Je ontvangt ook een selectie van minstens 50 foto's. 

   Bonus: De fotoposter: Je beste foto omgewerkt tot een echte filmposter! Dankzij de kwaliteit van de foto kunt u deze zelfs op groot formaat (1,50 meter hoog) afdrukken.

   Alle videoreportages en foto's worden in digitaal formaat geleverd. Ze kunnen worden gedownload van onze website.

   Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be