Tandemsprong «Slow / Furious»

Tandemsprong + Ballonvlucht
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

320,00 €


Tandemsprong «Slow / Furious»

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring om uw grenzen te verleggen en u een adrenalinekick te geven, dan zijn tandem parachutespringen en ballonvaren twee activiteiten die u niet mag missen.

Tandem parachutespringen stelt u in staat om veilig te genieten van een vrije val, begeleid door een ervaren instructeur. U kunt genieten van het panoramische uitzicht vanaf de hoogte van uw keuze voordat u in de leegte springt. U zult de lucht langs uw gezicht en lichaam voelen suizen terwijl u volledig in harmonie bent met de omgeving om u heen.

Na een veilige landing kunt u uw avontuur voortzetten door aan boord van een luchtballon te stappen. U zult rustig zweven door de lucht en genieten van het adembenemende uitzicht op het omliggende landschap. U kunt bergen, valleien en meren vanuit een ander perspectief bekijken, in alle rust. U kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur terwijl u wordt gedragen door de wind.

Natuurlijk is het belangrijk om een opleiding te volgen en vertrouwd te raken met de benodigde uitrusting voordat u aan deze twee activiteiten begint om uw veiligheid te garanderen. U moet voor het tandem parachutespringen zijn uitgerust met een harnas en voor ballonvaren met een mand.

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke ervaring, dan zullen tandem parachutespringen en ballonvaren u in staat stellen om de wereld op een andere manier te ontdekken, uw grenzen te verleggen en te genieten van de schoonheid van de natuur in alle veiligheid.

 

 

Als je een cadeau geeft,
wil je een indruk achterlaten bij de ontvanger.

Maar hoe kunnen we daar zeker van zijn?

Het geheugen registreert alleen bepaalde gebeurtenissen:

die ongewoon zijn en een sterke emotionele intensiteit uitlokken.

En wat is een betere manier om uit je routine te stappen en overspoeld te worden met positieve emoties dan een skydive-ervaring bij de Skydive in Spa?

Het is een echte cocktail van emoties die een blijvende indruk achterlaat.

Onze instructeur Jean-Pierre kan u zelfs nog heel gedetailleerd vertellen over zijn allereerste sprong.

Een sprong die bijna 60 jaar geleden plaatsvond!

En hetzelfde geldt voor de persoon aan wie u een sprong in de Skydive Spa aanbiedt.

Ze zullen er nog jaren over praten en zich dit prachtige moment herinneren dat JIJ hen gaf.

 • Een magische en onvergetelijke ervaring...

  "Een prachtige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik 1 uur van tevoren wist dat ik de sprong ging wagen en mijn droom ging verwezenlijken. Dit alles in een geweldige infrastructuur en omringd door een top team! Maar bovenal een enorme dank aan mijn instructeur David, een topper die zijn passie overbrengt en mij van het begin tot het einde op mijn gemak stelde en aanmoedigde. Zonder hem zou dit alles niet hetzelfde zijn geweest. Het zal een herinnering blijven die voor altijd gegrift staat..."

  Céline - Tripadvisor reviews
 • Alles was perfect.

  "Ik wilde al enkele jaren de sprong wagen, maar had nog nooit de sprong gewaagd. Een paar vrienden gaven me een cadeaubon voor SkydiveSpa voor mijn 40e verjaardag, geen uitstel meer! Alles was perfect, de inschrijving is gemakkelijk, de instructeurs zijn geweldig, en de sprong... Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe geweldig het was. Zonder twijfel een van de beste cadeaus die ik ooit in mijn leven heb gekregen!

  Nicolas - Review ter plaatse
 • Het was een ongelooflijke ervaring

  "Ik kreeg een cadeaubon voor een parachutesprong in Spa, het was een ongelooflijke ervaring. De sensaties zijn prachtig, ver boven mijn verwachtingen! Dank aan Pascal voor het geven van dit cadeau, het was magisch. "

  Annie - Review ter plaatse
  Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be