FLYIN Liège


De vrije val simulator is een waardevol hulpmiddel voor beginners om zich voor te bereiden op het parachutespringen. Hier zijn enkele redenen waarom het gebruik van een vrije val simulator wordt aanbevolen voordat u gaat parachutespringen:

Veiligheid:

Freefall simulators zijn gecontroleerde omgevingen, waardoor beginners zich vertrouwd kunnen maken met het gevoel van een vrije val in een veilige omgeving. Zo kunnen zij zich mentaal en fysiek voorbereiden op de sensatie van de vrije val, en ook hoe zij hun lichaam kunnen controleren tijdens de afdaling.

Fysieke voorbereiding:

Vrije val is een fysiek veeleisende activiteit die kracht en behendigheid vereist. Met de vrije val simulator kunnen beginners zich fysiek voorbereiden door hun kracht en spiercoördinatie te ontwikkelen.

Leertechnieken:

Met de vrijevallingssimulator kunnen beginners verschillende vrijevaltechnieken oefenen, zoals de basispositie, stabilisatie tijdens de vlucht en beheersing van de daalsnelheid. Zo kunnen ze vertrouwd raken met deze technieken voordat ze ze in een echte skydive oefenen.

Stressvermindering:

Skydiven kan een stressvolle ervaring zijn, vooral voor beginners. De vrije val simulator helpt stress te verminderen door een veilige, gecontroleerde omgeving te bieden waarin beginners zich vertrouwd kunnen maken met het gevoel van een vrije val.

Kortom, de vrije val simulator is een nuttig hulpmiddel voor beginners om zich voor te bereiden op een veilige skydive. Het stelt hen in staat vertrouwd te raken met de sensatie van een vrije val, zich fysiek voor te bereiden, technieken te leren en stress te verminderen voordat zij een echte skydive maken.

Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be