Tandemsprong tijdens het Weekend en op Feestdagen

Op weekend en op feestdagen (ook tijdens de weekdagen)
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

240,00 €

Ontvanger van de cadeaubon
Naam
Voornaam
Commentaar


Tandemsprong tijdens het Weekend en op Feestdagen

Een tandem parachutesprong is een unieke en onvergetelijke ervaring voor adrenaline junkies. Met een ervaren instructeur ben je vastgemaakt aan elkaar en vlieg je samen naar de wolken, klaar om vanuit duizelingwekkende hoogte uit het vliegtuig te springen! De vrije val begint en je voelt een intense adrenalinekick terwijl je vrij door de lucht valt. Je kunt genieten van het landschap onder je, een adembenemend uitzicht op de wereld die zich onder je uitstrekt. De instructeur zorgt voor je veiligheid gedurende de hele afdaling en je bent aan hem vastgemaakt met behulp van een harnas, zodat je ten volle kunt genieten van de ervaring in alle veiligheid. Op een vooraf bepaalde hoogte opent de instructeur de parachute en je glijd zachtjes naar de grond, terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht en de schoonheid van de aarde onder je bewondert. Uiteindelijk is een tandem parachutesprong een unieke en verrijkende ervaring die je onvergetelijke herinneringen zal bezorgen voor het leven. Het is een ervaring die je nooit zult vergeten en die je een kick en adrenalineboost zal geven die je voor altijd bij je zult dragen. Kom onze luchtsporthal airspace ontdekken in een uitzonderlijke omgeving. Het perfecte cadeau dat door al je vrienden en familie zal worden gewaardeerd.

Als je een cadeau geeft,
wil je een indruk achterlaten bij de ontvanger.

Maar hoe kunnen we daar zeker van zijn?

Het geheugen registreert alleen bepaalde gebeurtenissen:

die ongewoon zijn en een sterke emotionele intensiteit uitlokken.

En wat is een betere manier om uit je routine te stappen en overspoeld te worden met positieve emoties dan een skydive-ervaring bij de Skydive in Spa?

Het is een echte cocktail van emoties die een blijvende indruk achterlaat.

Onze instructeur Jean-Pierre kan u zelfs nog heel gedetailleerd vertellen over zijn allereerste sprong.

Een sprong die bijna 60 jaar geleden plaatsvond!

En hetzelfde geldt voor de persoon aan wie u een sprong in de Skydive Spa aanbiedt.

Ze zullen er nog jaren over praten en zich dit prachtige moment herinneren dat JIJ hen gaf.

 • Een magische en onvergetelijke ervaring...

  "Een prachtige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik 1 uur van tevoren wist dat ik de sprong ging wagen en mijn droom ging verwezenlijken. Dit alles in een geweldige infrastructuur en omringd door een top team! Maar bovenal een enorme dank aan mijn instructeur David, een topper die zijn passie overbrengt en mij van het begin tot het einde op mijn gemak stelde en aanmoedigde. Zonder hem zou dit alles niet hetzelfde zijn geweest. Het zal een herinnering blijven die voor altijd gegrift staat..."

  Céline - Tripadvisor reviews
 • Alles was perfect.

  "Ik wilde al enkele jaren de sprong wagen, maar had nog nooit de sprong gewaagd. Een paar vrienden gaven me een cadeaubon voor SkydiveSpa voor mijn 40e verjaardag, geen uitstel meer! Alles was perfect, de inschrijving is gemakkelijk, de instructeurs zijn geweldig, en de sprong... Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe geweldig het was. Zonder twijfel een van de beste cadeaus die ik ooit in mijn leven heb gekregen!

  Nicolas - Review ter plaatse
 • Het was een ongelooflijke ervaring

  "Ik kreeg een cadeaubon voor een parachutesprong in Spa, het was een ongelooflijke ervaring. De sensaties zijn prachtig, ver boven mijn verwachtingen! Dank aan Pascal voor het geven van dit cadeau, het was magisch. "

  Annie - Review ter plaatse
  Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be