Montgolfiere.be


Hoewel tandemspringen en ballonvaren twee heel verschillende activiteiten zijn, zijn er toch enkele overeenkomsten tussen beide:

Een uitzicht vanuit de lucht:

Beide activiteiten bieden een spectaculair uitzicht op de omgeving. Of u nu in een heteluchtballon zit of in vrije val tijdens een parachutesprong, u kunt genieten van een adembenemend uitzicht van bovenaf.

Een buitenervaring:

Beide activiteiten vinden buiten plaats, zodat u kunt genieten van de frisse lucht en de schoonheid van de natuur.

Een avontuur:

Beide activiteiten bieden een spannende en meeslepende ervaring. Of u nu uit een parachutevliegtuig springt of door de lucht zweeft in een heteluchtballon, deze activiteiten geven u een gevoel van vrijheid en avontuur.

Gespecialiseerde uitrusting:

Beide activiteiten vereisen gespecialiseerde uitrusting om de veiligheid van de deelnemers te garanderen. Of u nu een parachuteharnas draagt of in een mandje van een heteluchtballon zit, u moet de veiligheidsrichtlijnen volgen.

Een onvergetelijke ervaring:

Beide activiteiten bieden een onvergetelijke ervaring waarover u uw vrienden en familie nog jaren kunt vertellen. Of u nu op zoek bent naar een intense adrenalinestoot of een rustige ervaring door over het landschap te vliegen, deze activiteiten zijn perfect om blijvende herinneringen te creëren.

Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be