Tandemspringen op weekdagen + videoreportage

Tandemsprong van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen) met videoreportage
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

290,00 €


Tandemspringen op weekdagen + videoreportage

Je bent vastbesloten om te proberen wat waarschijnlijk de gekste ervaring van je leven wordt!
Een beetje ongerust? Wat is er normaler? Jezelf uit een perfect werkend vliegtuig gooien om een vrije val van bijna 45 seconden met 200 km/u te beleven is immers allesbehalve triviaal. Het is een overwinnen van jezelf dat een onbeschrijfelijk gevoel van voldoening geeft. U moet het meemaken! En u kunt op ons team rekenen om van uw tandemsprong een onvergetelijke ervaring te maken. Skydive Spa staat bekend om de kwaliteit van zijn dienstverlening en zijn aangepaste infrastructuur die u in staat stelt uw droom te verwezenlijken in optimale veiligheidsomstandigheden, met de meest ervaren instructeurs.

Tandemsprong is ongetwijfeld de snelste en gemakkelijkste manier om de ongelooflijke fascinatie van het parachutespringen te ervaren. In gezelschap van een ervaren instructeur kunnen jong en oud hun eerste stap zetten in de beoefening van een buitengewone sport.

 

Videoreportage

Kies naast uw sprong voor de optie videoreportage die dit onvergetelijke moment vastlegt en die u zo vaak u wilt kunt herbekijken!

Als je een cadeau geeft,
wil je een indruk achterlaten bij de ontvanger.

Maar hoe kunnen we daar zeker van zijn?

Het geheugen registreert alleen bepaalde gebeurtenissen:

die ongewoon zijn en een sterke emotionele intensiteit uitlokken.

En wat is een betere manier om uit je routine te stappen en overspoeld te worden met positieve emoties dan een skydive-ervaring bij de Skydive in Spa?

Het is een echte cocktail van emoties die een blijvende indruk achterlaat.

Onze instructeur Jean-Pierre kan u zelfs nog heel gedetailleerd vertellen over zijn allereerste sprong.

Een sprong die bijna 60 jaar geleden plaatsvond!

En hetzelfde geldt voor de persoon aan wie u een sprong in de Skydive Spa aanbiedt.

Ze zullen er nog jaren over praten en zich dit prachtige moment herinneren dat JIJ hen gaf.

 • Een magische en onvergetelijke ervaring...

  "Een prachtige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik 1 uur van tevoren wist dat ik de sprong ging wagen en mijn droom ging verwezenlijken. Dit alles in een geweldige infrastructuur en omringd door een top team! Maar bovenal een enorme dank aan mijn instructeur David, een topper die zijn passie overbrengt en mij van het begin tot het einde op mijn gemak stelde en aanmoedigde. Zonder hem zou dit alles niet hetzelfde zijn geweest. Het zal een herinnering blijven die voor altijd gegrift staat..."

  Céline - Tripadvisor reviews
 • Alles was perfect.

  "Ik wilde al enkele jaren de sprong wagen, maar had nog nooit de sprong gewaagd. Een paar vrienden gaven me een cadeaubon voor SkydiveSpa voor mijn 40e verjaardag, geen uitstel meer! Alles was perfect, de inschrijving is gemakkelijk, de instructeurs zijn geweldig, en de sprong... Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe geweldig het was. Zonder twijfel een van de beste cadeaus die ik ooit in mijn leven heb gekregen!

  Nicolas - Review ter plaatse
 • Het was een ongelooflijke ervaring

  "Ik kreeg een cadeaubon voor een parachutesprong in Spa, het was een ongelooflijke ervaring. De sensaties zijn prachtig, ver boven mijn verwachtingen! Dank aan Pascal voor het geven van dit cadeau, het was magisch. "

  Annie - Review ter plaatse
  Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be