Tandemsprong "fly / drive"

Een tandemsprong (1 persoon) gevolgd door een namiddagrit in een 2CV cabrio (4 zitplaatsen) door de prachtige streek van Spa, vaak "de parel van de Ardennen" genoemd. Roadbook voorzien.
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

330,00 €


Tandemsprong "fly / drive"

Voor een optimale ervaring gaat u naar Skydive Spa, het grootste parachutistencentrum van België, waar u uw voucher kunt inwisselen voor een tandemsprong voor één persoon (*).
Na enkele uitleg gaat u aan boord van het vliegtuig en begint de opstijging naar 4.000m. De deur gaat open en, stevig vastgemaakt aan uw instructeur, beleeft u een vrije val van 45 seconden, waarbij u niets anders hoeft te doen dan te genieten. Een maximum aan adrenaline waarvan je meestal voldaan terugkomt, met een stralend gezicht en de wetenschap dat je iets uitzonderlijks hebt meegemaakt.

Nadat u voor de bewonderende ogen van uw fanclub de sprong heeft gewaagd, neemt u de namiddag om in een 2CV cabrio de prachtige streek van Spa te ontdekken. Road Vintage Experience voorziet u van een roadbook voor een prachtige rit door de Belgische Ardennen.

Een onvergetelijke dag in perspectief.

HET ARRANGEMENT OMVAT :
1 tandemsprong bij Skydive Spa geldig tijdens de week, w-e en feestdagen
½ dag ROAD VINTAGE EXPERIENCE (4 pers.): neem de sleutels van een authentieke 2CV cabrio en bezoek de parel van de Ardennen. Roadbook voorzien.


BELANGRIJK: u dient uw parachutesprong en de vlucht te reserveren via onze website. Voor de namiddag in een 2CV, gelieve een afspraak te maken via +32 87 64 64 86 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(*) Als u met 2 personen de grote sprong wilt maken, kunt u een 2e parachutesprong boeken om het aanbod compleet te maken tegen het normale tarief.

Als je een cadeau geeft,
wil je een indruk achterlaten bij de ontvanger.

Maar hoe kunnen we daar zeker van zijn?

Het geheugen registreert alleen bepaalde gebeurtenissen:

die ongewoon zijn en een sterke emotionele intensiteit uitlokken.

En wat is een betere manier om uit je routine te stappen en overspoeld te worden met positieve emoties dan een skydive-ervaring bij de Skydive in Spa?

Het is een echte cocktail van emoties die een blijvende indruk achterlaat.

Onze instructeur Jean-Pierre kan u zelfs nog heel gedetailleerd vertellen over zijn allereerste sprong.

Een sprong die bijna 60 jaar geleden plaatsvond!

En hetzelfde geldt voor de persoon aan wie u een sprong in de Skydive Spa aanbiedt.

Ze zullen er nog jaren over praten en zich dit prachtige moment herinneren dat JIJ hen gaf.

 • Een magische en onvergetelijke ervaring...

  "Een prachtige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik 1 uur van tevoren wist dat ik de sprong ging wagen en mijn droom ging verwezenlijken. Dit alles in een geweldige infrastructuur en omringd door een top team! Maar bovenal een enorme dank aan mijn instructeur David, een topper die zijn passie overbrengt en mij van het begin tot het einde op mijn gemak stelde en aanmoedigde. Zonder hem zou dit alles niet hetzelfde zijn geweest. Het zal een herinnering blijven die voor altijd gegrift staat..."

  Céline - Tripadvisor reviews
 • Alles was perfect.

  "Ik wilde al enkele jaren de sprong wagen, maar had nog nooit de sprong gewaagd. Een paar vrienden gaven me een cadeaubon voor SkydiveSpa voor mijn 40e verjaardag, geen uitstel meer! Alles was perfect, de inschrijving is gemakkelijk, de instructeurs zijn geweldig, en de sprong... Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe geweldig het was. Zonder twijfel een van de beste cadeaus die ik ooit in mijn leven heb gekregen!

  Nicolas - Review ter plaatse
 • Het was een ongelooflijke ervaring

  "Ik kreeg een cadeaubon voor een parachutesprong in Spa, het was een ongelooflijke ervaring. De sensaties zijn prachtig, ver boven mijn verwachtingen! Dank aan Pascal voor het geven van dit cadeau, het was magisch. "

  Annie - Review ter plaatse
  Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be