Tandemsprong «Slow / Furious»

Tandemsprong + Ballonvlucht
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

320,00 €


Tandemsprong «Slow / Furious»

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring om uw grenzen te verleggen en u een adrenalinekick te geven, dan zijn tandem parachutespringen en ballonvaren twee activiteiten die u niet mag missen.

Tandem parachutespringen stelt u in staat om veilig te genieten van een vrije val, begeleid door een ervaren instructeur. U kunt genieten van het panoramische uitzicht vanaf de hoogte van uw keuze voordat u in de leegte springt. U zult de lucht langs uw gezicht en lichaam voelen suizen terwijl u volledig in harmonie bent met de omgeving om u heen.

Na een veilige landing kunt u uw avontuur voortzetten door aan boord van een luchtballon te stappen. U zult rustig zweven door de lucht en genieten van het adembenemende uitzicht op het omliggende landschap. U kunt bergen, valleien en meren vanuit een ander perspectief bekijken, in alle rust. U kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur terwijl u wordt gedragen door de wind.

Natuurlijk is het belangrijk om een opleiding te volgen en vertrouwd te raken met de benodigde uitrusting voordat u aan deze twee activiteiten begint om uw veiligheid te garanderen. U moet voor het tandem parachutespringen zijn uitgerust met een harnas en voor ballonvaren met een mand.

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke ervaring, dan zullen tandem parachutespringen en ballonvaren u in staat stellen om de wereld op een andere manier te ontdekken, uw grenzen te verleggen en te genieten van de schoonheid van de natuur in alle veiligheid.

 

 

Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be