Tandemsprong «Slow / Furious» met Foto/video reportage + Ballon vlucht

Tandemsprong met Fotos- en Videoreportage + Ballonvlucht
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

440,00 €


Tandemsprong «Slow / Furious» met Foto/video reportage + Ballon vlucht

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring om je grenzen te verleggen en spanning te beleven, dan zijn tandem skydiven en ballonvaren activiteiten die je niet mag missen.

Met een tandem skydive kun je veilig genieten van een vrije val onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je kunt genieten van het panoramische uitzicht vanaf de hoogte van jouw keuze voordat je jezelf in de leegte stort. Je zult de luchtstroom voelen die je gezicht en lichaam raakt terwijl je in totale harmonie bent met de omgeving om je heen. Deze sprong zal worden gefilmd door een cameraman om jouw ervaring vast te leggen in een video en mooie foto's.

Na een veilige landing kun je verder gaan met jouw avontuur door op te stijgen in een luchtballon. Je zult rustig door de lucht zweven en genieten van het adembenemende uitzicht op het omringende landschap. Je kunt de bergen, valleien en meren vanuit een ander perspectief observeren, in alle rust. Je kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur terwijl je wordt gedragen door de wind.

Natuurlijk is het belangrijk om vóór deze twee activiteiten een training te volgen en vertrouwd te raken met de benodigde uitrusting om jouw veiligheid te garanderen. Je moet worden uitgerust met een harnas voor de tandem skydive en een mand voor het ballonvaren.

Kortom, als je op zoek bent naar een buitengewone ervaring, dan bieden tandem skydiven en ballonvaren je de mogelijkheid om de wereld vanuit een ander perspectief te ontdekken, je grenzen te verleggen en veilig te genieten van de schoonheid van de natuur.

Als je een cadeau geeft,
wil je een indruk achterlaten bij de ontvanger.

Maar hoe kunnen we daar zeker van zijn?

Het geheugen registreert alleen bepaalde gebeurtenissen:

die ongewoon zijn en een sterke emotionele intensiteit uitlokken.

En wat is een betere manier om uit je routine te stappen en overspoeld te worden met positieve emoties dan een skydive-ervaring bij de Skydive in Spa?

Het is een echte cocktail van emoties die een blijvende indruk achterlaat.

Onze instructeur Jean-Pierre kan u zelfs nog heel gedetailleerd vertellen over zijn allereerste sprong.

Een sprong die bijna 60 jaar geleden plaatsvond!

En hetzelfde geldt voor de persoon aan wie u een sprong in de Skydive Spa aanbiedt.

Ze zullen er nog jaren over praten en zich dit prachtige moment herinneren dat JIJ hen gaf.

 • Een magische en onvergetelijke ervaring...

  "Een prachtige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik 1 uur van tevoren wist dat ik de sprong ging wagen en mijn droom ging verwezenlijken. Dit alles in een geweldige infrastructuur en omringd door een top team! Maar bovenal een enorme dank aan mijn instructeur David, een topper die zijn passie overbrengt en mij van het begin tot het einde op mijn gemak stelde en aanmoedigde. Zonder hem zou dit alles niet hetzelfde zijn geweest. Het zal een herinnering blijven die voor altijd gegrift staat..."

  Céline - Tripadvisor reviews
 • Alles was perfect.

  "Ik wilde al enkele jaren de sprong wagen, maar had nog nooit de sprong gewaagd. Een paar vrienden gaven me een cadeaubon voor SkydiveSpa voor mijn 40e verjaardag, geen uitstel meer! Alles was perfect, de inschrijving is gemakkelijk, de instructeurs zijn geweldig, en de sprong... Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe geweldig het was. Zonder twijfel een van de beste cadeaus die ik ooit in mijn leven heb gekregen!

  Nicolas - Review ter plaatse
 • Het was een ongelooflijke ervaring

  "Ik kreeg een cadeaubon voor een parachutesprong in Spa, het was een ongelooflijke ervaring. De sensaties zijn prachtig, ver boven mijn verwachtingen! Dank aan Pascal voor het geven van dit cadeau, het was magisch. "

  Annie - Review ter plaatse
  Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be