Tandemsprong «Sky Experiences»

1 Tandemsprong + 1 initiatievlucht met een Sonaca 200
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

440,00 €

Ontvanger van de cadeaubon
Naam
Voornaam
Commentaar


Tandemsprong «Sky Experiences»

Het tandem parachutespringen is een ongelooflijke ervaring die een onvergetelijke dosis adrenaline biedt. Het avontuur begint met een grondige voorbereiding samen met uw instructeur, die u alles zal uitleggen wat u moet weten om optimaal te kunnen genieten van uw sprong. U wordt uitgerust met een veiligheidsharnas dat aan uw professionele instructeur zal worden bevestigd. Vervolgens stijgt u naar een indrukwekkende hoogte, waar u het adembenemende landschap kunt bewonderen voordat u in vrije val gaat.

De vrije val is een onbeschrijfelijke ervaring waarbij u een gevoel van totale vrijheid zult ervaren terwijl u geniet van het verbluffende uitzicht op de snel naderende aarde. Uw instructeur zal ervoor zorgen dat hij u tijdens de hele afdaling begeleidt om uw veiligheid en comfort te waarborgen. Op een vooraf bepaalde hoogte wordt uw parachute geopend, waardoor u een zachtere afdaling kunt maken om nog meer te kunnen genieten van het uitzicht en de sensatie. 

Als u op zoek bent naar een nog ongelooflijkere ervaring, kunt u kiezen voor een tandem parachutesprong met een introductievlucht als piloot. In dat geval kunt u onder toezicht van een professionele instructeur het vliegtuig besturen voordat u in vrije val gaat. Het zal een unieke en onvergetelijke ervaring zijn die u herinneringen voor het leven zal bezorgen.

Voordat u aan dit avontuur begint, zorg ervoor dat u een geschikte training volgt en vertrouwd raakt met de veiligheidsuitrusting. Door te kiezen voor een gerenommeerde parachuteserviceprovider, kunt u er zeker van zijn dat uw veiligheid tijdens uw hele ervaring absolute prioriteit heeft.

Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be