Tandemsprong «Sky Experiences» met video/foto reportage

1 Tandemsprong met videoreportage en foto's + 1 Introductie Vlucht op een Sonaca 200.
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

560,00 €

Ontvanger van de cadeaubon
Naam
Voornaam
Commentaar

Tandemsprong «Sky Experiences» met video/foto reportage

Een tandem parachutesprong is een ongelooflijke ervaring die zorgt voor een onvergetelijke adrenalinekick. Deze avontuurlijke ervaring begint met een grondige voorbereiding samen met uw instructeur, die u alles zal uitleggen wat u moet weten om volop te kunnen genieten van uw sprong. U wordt voorzien van een veiligheidsharnas dat aan uw professionele instructeur wordt vastgemaakt. Vervolgens gaat u naar een indrukwekkende hoogte waar u kunt genieten van het adembenemende landschap voordat u in de vrije val springt.

De vrije val is een onbeschrijfelijke ervaring waarbij u een gevoel van totale vrijheid zult ervaren terwijl u geniet van het prachtige uitzicht van de aarde die snel dichterbij komt. Uw instructeur zal u tijdens de hele afdaling begeleiden om uw veiligheid en comfort te waarborgen. Op een vooraf bepaalde hoogte wordt uw parachute geopend, waardoor u een zachtere afdaling heeft en nog meer kunt genieten van het uitzicht en de sensatie. Om uw ervaring voor altijd te vereeuwigen, zal een cameraman alle scènes filmen met een camera die aan zijn helm is bevestigd en ook foto's maken, zodat u, als u thuis bent en uw emoties hebt verwerkt, uw prestatie zo vaak kunt herbeleven als u wilt.

Als u op zoek bent naar een nog ongelooflijkere ervaring, kunt u kiezen voor een tandem parachute sprong met een introductievlucht in het vliegen van een vliegtuig. In dat geval kunt u onder toezicht van een professionele instructeur het vliegtuig besturen voordat u in de vrije val springt. Dit zal een unieke en onvergetelijke ervaring zijn die u herinneringen voor het leven zal bezorgen.

Voordat u aan dit avontuur begint, zorg ervoor dat u een geschikte training volgt en vertrouwd raakt met de veiligheidsuitrusting. Door te kiezen voor een gerenommeerde parachuteserviceprovider, kunt u er zeker van zijn dat uw veiligheid tijdens uw hele ervaring een absolute prioriteit zal zijn.

Als je een cadeau geeft,
wil je een indruk achterlaten bij de ontvanger.

Maar hoe kunnen we daar zeker van zijn?

Het geheugen registreert alleen bepaalde gebeurtenissen:

die ongewoon zijn en een sterke emotionele intensiteit uitlokken.

En wat is een betere manier om uit je routine te stappen en overspoeld te worden met positieve emoties dan een skydive-ervaring bij de Skydive in Spa?

Het is een echte cocktail van emoties die een blijvende indruk achterlaat.

Onze instructeur Jean-Pierre kan u zelfs nog heel gedetailleerd vertellen over zijn allereerste sprong.

Een sprong die bijna 60 jaar geleden plaatsvond!

En hetzelfde geldt voor de persoon aan wie u een sprong in de Skydive Spa aanbiedt.

Ze zullen er nog jaren over praten en zich dit prachtige moment herinneren dat JIJ hen gaf.

 • Een magische en onvergetelijke ervaring...

  "Een prachtige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik 1 uur van tevoren wist dat ik de sprong ging wagen en mijn droom ging verwezenlijken. Dit alles in een geweldige infrastructuur en omringd door een top team! Maar bovenal een enorme dank aan mijn instructeur David, een topper die zijn passie overbrengt en mij van het begin tot het einde op mijn gemak stelde en aanmoedigde. Zonder hem zou dit alles niet hetzelfde zijn geweest. Het zal een herinnering blijven die voor altijd gegrift staat..."

  Céline - Tripadvisor reviews
 • Alles was perfect.

  "Ik wilde al enkele jaren de sprong wagen, maar had nog nooit de sprong gewaagd. Een paar vrienden gaven me een cadeaubon voor SkydiveSpa voor mijn 40e verjaardag, geen uitstel meer! Alles was perfect, de inschrijving is gemakkelijk, de instructeurs zijn geweldig, en de sprong... Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe geweldig het was. Zonder twijfel een van de beste cadeaus die ik ooit in mijn leven heb gekregen!

  Nicolas - Review ter plaatse
 • Het was een ongelooflijke ervaring

  "Ik kreeg een cadeaubon voor een parachutesprong in Spa, het was een ongelooflijke ervaring. De sensaties zijn prachtig, ver boven mijn verwachtingen! Dank aan Pascal voor het geven van dit cadeau, het was magisch. "

  Annie - Review ter plaatse
  Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be