Tandemsprong "Adrenaline / Ontspanning"

Een perfecte mix van ontspanning en avontuur. Met deze voucher kunt u heerlijk ontspannen in het Radisson Blu Palace Hotel in Spa.
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

460,00 €


Tandemsprong "Adrenaline / Ontspanning"

Een perfecte mix van ontspanning en avontuur. Met deze voucher kunt u ontspannen in het Radisson Blu Palace Hotel in Spa en genieten van hun privé kabelbaan naar de thermale baden van Spa terwijl u zoveel mogelijk sensaties opsnuift. Daarvoor gaat u naar Skydive Spa, het grootste parachutistencentrum van België, waar u uw voucher kunt inwisselen voor een tandemsprong die geldig is voor één persoon (*).

Na enkele uitleg gaat u aan boord van het vliegtuig en begint de opstijging naar 4.000m. De deur gaat open en, stevig vastgemaakt aan uw instructeur, beleeft u een vrije val van 45 seconden, waarbij u niets anders hoeft te doen dan te genieten. Een maximum aan adrenaline waarvan je meestal voldaan terugkomt, met een stralend gezicht en de wetenschap dat je iets uitzonderlijks hebt meegemaakt.

Om bij te komen van uw emoties is het tijd om te ontspannen en te genieten. U verblijft in het hart van het zeer prestigieuze Radisson Blu Palace gelegen in het centrum van Spa. Een kamer voor 2 personen wacht op u om u te ontspannen voordat u gaat genieten van uw 3-gangenmenu in het restaurant van het hotel. De volgende ochtend, na een heerlijk continentaal ontbijtbuffet, neemt u de privé kabelbaan van het hotel naar de thermen van Spa. Eenmaal in de Spa kunt u genieten van de 33° mineraalwaterbaden, stoombaden in de hammams en hun ceremonies of droge warmtebaden in de traditionele of naturistische sauna's, waterspelen in de 800 m² grote binnen- en buitenbaden, aquagym-sessies, ontspanningsruimtes onder houtlicht en aromatherapie of onder infrarood licht.

(*) Als u met z'n tweeën de sprong wilt wagen, kunt u een 2e parachutesprong boeken om het aanbod compleet te maken.

HET PAKKET OMVAT :
1 tandemsprong
1 nacht voor twee personen in een tweepersoonskamer
Ontbijtbuffet voor twee personen
2 toegangen tot de Spa (baden, sauna's, hammams, ...) met bevoorrechte toegang via de privé kabelbaan van het Radisson Blu Palace
3-gangen menu voor 2 personen te kiezen uit een seizoensgebonden selectie - exclusief drankjes

 


BELANGRIJK: u moet uw skydive boeken via onze website.  De hotelreservering staat los van de sprongreservering, u moet contact opnemen met het hotel om deze laatste te maken. (+32 87 27 97 00 / https://www.radissonblu.com/fr/palacehotel-spa)
* 25€ supplement te betalen aan het hotel in geval van reservatie voor de nacht van zaterdag op zondag.

Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be