Tandemsprong "Adrenaline / Ontspanning"

Een perfecte mix van ontspanning en avontuur. Met deze voucher kunt u heerlijk ontspannen in het Radisson Blu Palace Hotel in Spa.
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

460,00 €


Tandemsprong "Adrenaline / Ontspanning"

Een perfecte mix van ontspanning en avontuur. Met deze voucher kunt u ontspannen in het Radisson Blu Palace Hotel in Spa en genieten van hun privé kabelbaan naar de thermale baden van Spa terwijl u zoveel mogelijk sensaties opsnuift. Daarvoor gaat u naar Skydive Spa, het grootste parachutistencentrum van België, waar u uw voucher kunt inwisselen voor een tandemsprong die geldig is voor één persoon (*).

Na enkele uitleg gaat u aan boord van het vliegtuig en begint de opstijging naar 4.000m. De deur gaat open en, stevig vastgemaakt aan uw instructeur, beleeft u een vrije val van 45 seconden, waarbij u niets anders hoeft te doen dan te genieten. Een maximum aan adrenaline waarvan je meestal voldaan terugkomt, met een stralend gezicht en de wetenschap dat je iets uitzonderlijks hebt meegemaakt.

Om bij te komen van uw emoties is het tijd om te ontspannen en te genieten. U verblijft in het hart van het zeer prestigieuze Radisson Blu Palace gelegen in het centrum van Spa. Een kamer voor 2 personen wacht op u om u te ontspannen voordat u gaat genieten van uw 3-gangenmenu in het restaurant van het hotel. De volgende ochtend, na een heerlijk continentaal ontbijtbuffet, neemt u de privé kabelbaan van het hotel naar de thermen van Spa. Eenmaal in de Spa kunt u genieten van de 33° mineraalwaterbaden, stoombaden in de hammams en hun ceremonies of droge warmtebaden in de traditionele of naturistische sauna's, waterspelen in de 800 m² grote binnen- en buitenbaden, aquagym-sessies, ontspanningsruimtes onder houtlicht en aromatherapie of onder infrarood licht.

(*) Als u met z'n tweeën de sprong wilt wagen, kunt u een 2e parachutesprong boeken om het aanbod compleet te maken.

HET PAKKET OMVAT :
1 tandemsprong
1 nacht voor twee personen in een tweepersoonskamer
Ontbijtbuffet voor twee personen
2 toegangen tot de Spa (baden, sauna's, hammams, ...) met bevoorrechte toegang via de privé kabelbaan van het Radisson Blu Palace
3-gangen menu voor 2 personen te kiezen uit een seizoensgebonden selectie - exclusief drankjes

 


BELANGRIJK: u moet uw skydive boeken via onze website.  De hotelreservering staat los van de sprongreservering, u moet contact opnemen met het hotel om deze laatste te maken. (+32 87 27 97 00 / https://www.radissonblu.com/fr/palacehotel-spa)
* 25€ supplement te betalen aan het hotel in geval van reservatie voor de nacht van zaterdag op zondag.

Als je een cadeau geeft,
wil je een indruk achterlaten bij de ontvanger.

Maar hoe kunnen we daar zeker van zijn?

Het geheugen registreert alleen bepaalde gebeurtenissen:

die ongewoon zijn en een sterke emotionele intensiteit uitlokken.

En wat is een betere manier om uit je routine te stappen en overspoeld te worden met positieve emoties dan een skydive-ervaring bij de Skydive in Spa?

Het is een echte cocktail van emoties die een blijvende indruk achterlaat.

Onze instructeur Jean-Pierre kan u zelfs nog heel gedetailleerd vertellen over zijn allereerste sprong.

Een sprong die bijna 60 jaar geleden plaatsvond!

En hetzelfde geldt voor de persoon aan wie u een sprong in de Skydive Spa aanbiedt.

Ze zullen er nog jaren over praten en zich dit prachtige moment herinneren dat JIJ hen gaf.

 • Een magische en onvergetelijke ervaring...

  "Een prachtige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik 1 uur van tevoren wist dat ik de sprong ging wagen en mijn droom ging verwezenlijken. Dit alles in een geweldige infrastructuur en omringd door een top team! Maar bovenal een enorme dank aan mijn instructeur David, een topper die zijn passie overbrengt en mij van het begin tot het einde op mijn gemak stelde en aanmoedigde. Zonder hem zou dit alles niet hetzelfde zijn geweest. Het zal een herinnering blijven die voor altijd gegrift staat..."

  Céline - Tripadvisor reviews
 • Alles was perfect.

  "Ik wilde al enkele jaren de sprong wagen, maar had nog nooit de sprong gewaagd. Een paar vrienden gaven me een cadeaubon voor SkydiveSpa voor mijn 40e verjaardag, geen uitstel meer! Alles was perfect, de inschrijving is gemakkelijk, de instructeurs zijn geweldig, en de sprong... Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe geweldig het was. Zonder twijfel een van de beste cadeaus die ik ooit in mijn leven heb gekregen!

  Nicolas - Review ter plaatse
 • Het was een ongelooflijke ervaring

  "Ik kreeg een cadeaubon voor een parachutesprong in Spa, het was een ongelooflijke ervaring. De sensaties zijn prachtig, ver boven mijn verwachtingen! Dank aan Pascal voor het geven van dit cadeau, het was magisch. "

  Annie - Review ter plaatse
  Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be