Tandemsprong « VIP » + Foto/Video reportage

Een perfecte mix van comfort en avontuur. De perfecte gelegenheid om door het hart van de Ardennen te wandelen met een video- en fotoreportage.
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

520,00 €


Tandemsprong « VIP » + Foto/Video reportage

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring die spanning en ontspanning combineert, waarom kiest u dan niet voor een tandemsprong, gevolgd door een miniverblijf in een luxehotel met onbeperkte toegang tot de thermen van Spa?

Het begint allemaal met een minutieuze voorbereiding, onder begeleiding van uw instructeur wordt u uitgerust met een harnas om u voor te bereiden op uw tandemsprong met parachute. Eenmaal op hoogte voelt u de adrenaline stromen, waarna u zich in de vrije val lanceert en geniet van het adembenemende uitzicht op het landschap dat u te wachten staat. 
Om uw ervaring te vereeuwigen, zal een cameraman alle beelden filmen met een camera op zijn helm en ook foto's nemen, zodat u bij thuiskomst en om bij te komen van uw emoties, uw prestatie zo vaak u wilt kunt herbeleven.

Na deze unieke ervaring verdient u een moment van ontspanning. En hoe kunt u dat beter doen dan uzelf te trakteren op een miniverblijf in een luxehotel met onbeperkte toegang tot de spa? U kunt genieten van de weldaden van het thermale water terwijl u uitrust in een idyllische omgeving.

Of het nu voor een dag, een weekend of langer is, deze combinatie van tandemspringen en ontspanning in een luxehotel met onbeperkte toegang tot de thermale baden van Spa is een ervaring die u minstens één keer in uw leven moet meemaken. Met zo'n combinatie van avontuur en ontspanning keert u zeker terug naar huis met onvergetelijke herinneringen.

Als je een cadeau geeft,
wil je een indruk achterlaten bij de ontvanger.

Maar hoe kunnen we daar zeker van zijn?

Het geheugen registreert alleen bepaalde gebeurtenissen:

die ongewoon zijn en een sterke emotionele intensiteit uitlokken.

En wat is een betere manier om uit je routine te stappen en overspoeld te worden met positieve emoties dan een skydive-ervaring bij de Skydive in Spa?

Het is een echte cocktail van emoties die een blijvende indruk achterlaat.

Onze instructeur Jean-Pierre kan u zelfs nog heel gedetailleerd vertellen over zijn allereerste sprong.

Een sprong die bijna 60 jaar geleden plaatsvond!

En hetzelfde geldt voor de persoon aan wie u een sprong in de Skydive Spa aanbiedt.

Ze zullen er nog jaren over praten en zich dit prachtige moment herinneren dat JIJ hen gaf.

 • Een magische en onvergetelijke ervaring...

  "Een prachtige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik 1 uur van tevoren wist dat ik de sprong ging wagen en mijn droom ging verwezenlijken. Dit alles in een geweldige infrastructuur en omringd door een top team! Maar bovenal een enorme dank aan mijn instructeur David, een topper die zijn passie overbrengt en mij van het begin tot het einde op mijn gemak stelde en aanmoedigde. Zonder hem zou dit alles niet hetzelfde zijn geweest. Het zal een herinnering blijven die voor altijd gegrift staat..."

  Céline - Tripadvisor reviews
 • Alles was perfect.

  "Ik wilde al enkele jaren de sprong wagen, maar had nog nooit de sprong gewaagd. Een paar vrienden gaven me een cadeaubon voor SkydiveSpa voor mijn 40e verjaardag, geen uitstel meer! Alles was perfect, de inschrijving is gemakkelijk, de instructeurs zijn geweldig, en de sprong... Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe geweldig het was. Zonder twijfel een van de beste cadeaus die ik ooit in mijn leven heb gekregen!

  Nicolas - Review ter plaatse
 • Het was een ongelooflijke ervaring

  "Ik kreeg een cadeaubon voor een parachutesprong in Spa, het was een ongelooflijke ervaring. De sensaties zijn prachtig, ver boven mijn verwachtingen! Dank aan Pascal voor het geven van dit cadeau, het was magisch. "

  Annie - Review ter plaatse
  Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be