Tandemsprong « Fly in / out »

Een parachutesprong gevolgd door 10 minuten vliegen in een van de grootste vrije val simulators ter wereld (Flyin Liège).
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

499,00 €


Tandemsprong « Fly in / out »

Tandemspringen is een ongelooflijke ervaring voor sensatiezoekers. Maar als u het wilt ervaren zonder het risico om uit een vliegtuig te springen, is de vrije val simulator of indoor skydive de ideale oplossing.
Bij een indoor skydive kunt u dezelfde sensaties beleven als bij een echte tandemsprong, zonder de angst voor de vrije val of de hoogtevrees. U wordt uitgerust met een harnas en een helm, en u wordt begeleid door een ervaren instructeur die u door de ervaring heen loodst.
Tijdens de vlucht kunt u genieten van een panoramisch uitzicht en voelt u dezelfde sensaties als bij een echte skydive, zonder de risico's van een vrije val. U kunt zelfs acrobatische toeren uithalen in de lucht, zoals salto's en salto's, onder toezicht van uw instructeur.
Voorbereiding en training zijn voor een vrije val simulator net zo belangrijk als voor een echte skydive. U wordt getraind in veiligheidsprocedures en hoe u uw lichaam in de lucht onder controle moet houden. U kunt ook basisbewegingen oefenen om uw ervaring te verbeteren.
Indoor skydive is een activiteit die geschikt is voor alle niveaus, of u nu een beginner of een ervaren skydiver bent. Of u nu op zoek bent naar een unieke ervaring of om uw techniek te verbeteren, de vrije val simulator is een geweldige optie voor alle parachutisten.

Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be