Tandemsprong "fly / drive"

Een tandemsprong (1 persoon) gevolgd door een namiddagrit in een 2CV cabrio (4 zitplaatsen) door de prachtige streek van Spa, vaak "de parel van de Ardennen" genoemd. Roadbook voorzien.
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

330,00 €


Tandemsprong "fly / drive"

Voor een optimale ervaring gaat u naar Skydive Spa, het grootste parachutistencentrum van België, waar u uw voucher kunt inwisselen voor een tandemsprong voor één persoon (*).
Na enkele uitleg gaat u aan boord van het vliegtuig en begint de opstijging naar 4.000m. De deur gaat open en, stevig vastgemaakt aan uw instructeur, beleeft u een vrije val van 45 seconden, waarbij u niets anders hoeft te doen dan te genieten. Een maximum aan adrenaline waarvan je meestal voldaan terugkomt, met een stralend gezicht en de wetenschap dat je iets uitzonderlijks hebt meegemaakt.

Nadat u voor de bewonderende ogen van uw fanclub de sprong heeft gewaagd, neemt u de namiddag om in een 2CV cabrio de prachtige streek van Spa te ontdekken. Road Vintage Experience voorziet u van een roadbook voor een prachtige rit door de Belgische Ardennen.

Een onvergetelijke dag in perspectief.

HET ARRANGEMENT OMVAT :
1 tandemsprong bij Skydive Spa geldig tijdens de week, w-e en feestdagen
½ dag ROAD VINTAGE EXPERIENCE (4 pers.): neem de sleutels van een authentieke 2CV cabrio en bezoek de parel van de Ardennen. Roadbook voorzien.


BELANGRIJK: u dient uw parachutesprong en de vlucht te reserveren via onze website. Voor de namiddag in een 2CV, gelieve een afspraak te maken via +32 87 64 64 86 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(*) Als u met 2 personen de grote sprong wilt maken, kunt u een 2e parachutesprong boeken om het aanbod compleet te maken tegen het normale tarief.

Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be