"First Fly Experiences" Tandemsprong

Een weekdag skydiving ervaring gevolgd door 3 vluchten in een van de grootste vrije val simulators ter wereld (Fly-In Liège).
VOIR LES DIFFERENTES FORMULES DE REPORTAGES VIDEO

279,00 €


"First Fly Experiences" Tandemsprong

Voor de eerste sensaties van een vrije val gaat u naar FLYIN Luik (www.flyinliege.be), op 100m van de luchthaven van Luik. Na een briefing van +/- 10 minuten gaat u naar de tunnel van 5,2 m breed en 15 m hoog met een turbine die meer dan 300 km/u haalt. U test de begeleide vrije val.... Zonder parachute!

Voor een optimale ervaring gaat u naar Skydive Spa, het grootste skydivecentrum van België, waar u uw voucher kunt inwisselen voor een tandemsprong voor één persoon (*).
Na enkele uitleg gaat u aan boord van het vliegtuig en begint de opstijging naar 4.000m. De deur gaat open en, stevig vastgemaakt aan uw instructeur, beleeft u een vrije val van 45 seconden, waarbij u niets anders hoeft te doen dan te genieten. Een maximum aan adrenaline waarvan je meestal voldaan terugkomt, met een stralend gezicht en de wetenschap dat je iets uitzonderlijks hebt meegemaakt.

FLYIN Luik en Skydive Spa biedt u haar exclusieve pakket aan om uw dromen waar te maken tegen een lage prijs!

HET PAKKET OMVAT :
1 tandemsprong bij Skydive Spa geldig tijdens de week.
3 vluchten (het equivalent van bijna 4 skydives) in één van de grootste windtunnels ter wereld.

Dit alles voor de uitzonderlijke prijs van 279€ (de voucher blijft 1 jaar geldig).

BOEKEN:
- U moet uw skydive en vlucht boeken via onze website.
- Voor de vluchten in FLYIN Luik, maak een afspraak via www.flyinliege.be.
(*) Als u met meerdere personen de grote sprong wilt maken, kunt u extra sprongen boeken om het aanbod compleet te maken tegen het normale tarief.

Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be