Reserveringen

Hoe gebruik ik een cadeaubon?

Ga naar pagina  reserveringen om de datum van uw sprong te kiezen.

Onderaan het registratieformulier kunt u het nummer van uw cadeaubon invullen. 

Vergeet niet om op de dag van de sprong de cadeaubon mee te nemen, uitgeprint of op je telefoon.

  • Hits: 83

Hoe maak ik een reservering

Reserveren kan alleen via onze online kalender (link invoegen)

Selecteer de datum en het tijdstip van uw afspraak. Let op: dit is het tijdstip waarop u dient aan te komen, niet het tijdstip van de sprong.

Als uw sprong wordt geannuleerd vanwege het weer, kunt u een nieuwe datum kiezen in onze online kalender (link hierboven).

Voor cadeaubonnen in combinatie met een van onze partners staat de boeking van het hotel of de activiteit los van de boeking van de sprong. U moet dus de duosprong boeken op onze online kalender en de andere activiteit rechtstreeks bij de betreffende partner inplannen.

  • Hits: 106

 Hoelang duurt het?

 

Afhankelijk van het weer en de toestemming van de luchtverkeersleiding kunnen de vluchten enige vertraging oplopen. Reken altijd op een halve dag ter plaatse. 

Tijdens het wachten kunt u genieten van het cafetaria, plaatsnemen aan een van de picknicktafels buiten of zelfs op het grasveld gaan zitten om de andere parachutisten te bewonderen die naar de landingsbaan afdalen. 

In de zomer, als u kinderen bij u hebt, kunnen ze genieten van het springkasteel op een steenworp afstand van de landingsbaan.

  • Hits: 92

Kunnen we ons laten vergezellen?

Natuurlijk! Uw geliefden kunnen bij u blijven tijdens de voorbereiding en u begeleiden tot bijna op de startbaan. Ze kunnen dan buiten plaatsnemen om jullie te zien vliegen. 

De tandeminstructeur zal hen zelfs de kleur van uw parachuut vertellen, zodat ze u kunnen herkennen.

Nadat u voor hen bent geland, hoeft u slechts een paar meter te lopen om hen te bereiken en uw ervaring met hen te delen. 

En we durven te wedden dat ze je de volgende keer zelfs zullen vergezellen in het vliegtuig om op hun beurt te springen.

 

  • Hits: 85
Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be