Skydiven bij Skydive Spa: het skydivecentrum in België, kom een parachutesprong maken in Spa - tandemspringen - parachutespringen Spa - parachutespringen België - bied een cadeaubon sensatie aan

Wat zijn de verschillende soorten videoreportages?

De cameraman filmt u tijdens de voorbereiding en verzamelt uw indrukken vlak voor en vlak na de grote sprong. 

Videoreportage aan boord: Uw tandeminstructeur filmt uw sprong in "selfie"-zicht met een camera die aan zijn pols is bevestigd. U kunt alle uitdrukkingen op uw gezicht zien! 

Deze video kan op elk scherm worden getoond en op sociale netwerken worden gedeeld. 

360°/Imax-verslag: De ideale manier om uw sprong steeds opnieuw te beleven! Uw instructeur filmt uw sprong met een 360° vision camera, zodat u zeker niets mist. 

Met deze video kunt u ook de sprong opnieuw bekijken met een 3D virtual reality helm. 

Natuurlijk ontvangt u de video ook in 2D-formaat, zodat u hem op een standaardscherm kunt bekijken of zelfs kunt delen op uw sociale netwerken. 

Pro Skydiver Video: Een cameraman begeleidt u tijdens de sprong, net als bij het filmen van een filmstunt. De cameraman blijft boven u om de opening van de parachute te filmen. Daarna haalt hij je in en begeleidt je tijdens de afdaling. Aan het einde van de sprong wacht hij u op de grond op om uw landing te filmen en uw eerste indrukken te krijgen.  

Deze video kan op elk scherm worden getoond en op sociale netwerken worden gedeeld. 

Je ontvangt ook een selectie van minstens 50 foto's. 

Bonus: De fotoposter: Je beste foto omgewerkt tot een echte filmposter! Dankzij de kwaliteit van de foto kunt u deze zelfs op groot formaat (1,50 meter hoog) afdrukken.

Alle videoreportages en foto's worden in digitaal formaat geleverd. Ze kunnen worden gedownload van onze website.

  • Hits: 148
Copyright © 2014 - 2022 Skydive Spa • Aérodrome de Spa La Sauvenière • B-4900 SPA | Website by Zzam.be