• Ban Saut en parachute tandem

De tandemsprong

Een sensatie met niets vergelijkbaar

Gefeliciteerd ! U heeft besloten de, meest waanzinnige belevenis in uw leven uit te proberen !
Bedenk even; Is het normaal om uit een perfect vliegend vliegtuig te springen om dan een vrije-val te maken aan 200 Km/U gedurende 45 sec. Dit is alles behalve normaal. Het volstaat om even z’n eigen grenzen te overschrijden om dit ongelooflijke gevoel van vrijheid te kunnen ervaren. Dit moet je beleven ! U kan op ons team rekenen om van deze sprong een onvergetelijk moment te maken. Skydive Spa staat bekend voor zijn uitstekende kwaliteit, service en aangepaste infrastructuur. Onze uiterst ervaren instructeurs zullen U helpen bij het realiseren van uw droom in de meest veilige omstandigheden.

De tandem-, of duo-sprong in ongetwijfeld de makkelijkste en snelste manier om kennis te maken met de fascinerende wereld van het “Parachutisme”. Vastgemaakt aan de instructeur is het voor jong en oud mogelijk om een eerste stap te zetten in deze buitengewone sport.

KOOP / BIED EEN TANDEMSPRONG AAN BOEK DE DATUM VAN UW SKYDIVE

Afloop

Bij uw aankomst in ons centrum zal u worden verwelkomd door ons sympathiek team van parachutisten die U de verschillende stappen van uw sprong zullen uitleggen. Dan krijgt U een springpak aan en wordt uw harnas op maat afgesteld. Daarna gaat u richting het vliegtuig, samen met uw instructeur om een vlucht van ongeveer 15 minuten naar een drophoogte van om en bij de 4000 meter te doen. Uw hartslag versnelt langzaam, rood licht, de deur gaat open. groen, … (hier zijn geen woorden voor) 45 seconden later, de parachute gaat open. U kunt weer relaxen en gedurende enkele minuten genieten van een adembenemend uitzicht dat het landschap van het stadje Spa U biedt vanuit de lucht. Tijdens de vlucht onder de parachute worden al uw eerste indrukken aan de instructeur verteld waarna U samen met hem in alle zachtheid de landing op het grasveld van het vliegveld uitvoert. Er rest slechts één verlangen … Dit wil ik nog eens doen !

De uitrusting

Voor de Tandemsprongen maken wij gebruik van speciaal ontwikkeld materiaal, bestaande uit twee extra grote parachutes (een hoofd- en reserveparachute) alsook een harnas voor de passagier waarmee men op een solide manier aan z’n instructeur wordt vastgemaakt.

Al onze tandemparachutes zijn van de meest geavanceerde en modernste makkelij en werden ontwikkeld door de wereldwijd gerenommeerde fabrikanten zoals: Sigma ® et Vector ®, de absolute maatstaf in hun domein.

Ook zijn al onze uitrustingen voorzien van het veiligheidssysteem Vigil ®, verplicht in Skydive Spa. Dit systeem wordt gestuurd door een mini computer en is van de aller modernste technologie. Dit toestel waakt voortdurend over de veiligheid in vrije-val en zal bij eventuele problemen automatisch het valscherm openen.

Reservatie

Het is absoluut noodzakelijk  te reserveren via ons website : klik hier
We kunnen dan samen het meest geschikte moment voor u uitkiezen.

Door het steeds groeiende succes voor de tandemsprong bij het grote publiek moeten we u, soms vragen een beetje te moeten, ondanks onze welwillendheid . Het is dus raadzaam  een beetje geduld en een goed humeur naar Spa mee te brengen. Reken er steeds op dat U een halve dag ter plaatse zal doorbrengen.

Als het weer het toelaat is het van april tot en met oktober elke dag mogelijk om te komen springen. Ons centrum is eveneens geopend tijdens de weekends van maart en november. Het enige wat U moet meebrengen is, makkelijk zittende kledij en een paar sportschoenen. De rest van de uitrusting zoals een springpak en bril wordt door ons verzorgt.

Indien U een videoreportage wenst kan U dit ter plaatse op het moment van de aanmelding doen. Een reservering vooraf is niet nodig.

KOOP / BIED een tandemsprong aan boek de datum van uw skydive

tenue-de-saut-ok

Restricties

  • Het is NIET nodig om een attest van medische geschiktheid voor te leggen. Het is absoluut voldoende als U over een goede gezondheid en een “normale” fysieke conditie beschikt. Toch bestaan er contra indicaties zoals hartproblemen, bloedsomloop stoornissen, epilepsie of dames in blijde verwachting.
  • Om veiligheidsredenen begrenzen we het gewicht van de passagier op maximaal 95 Kg. Op leeftijd echter, staat er géén grens. Wel moet men een minimale grootte van 1m20 hebben.
  • Minderjarigen moeten de toestemming van beide ouders kunnen aantonen. Indien een of beide ouderdelen niet ter plaatse zijn dient een ondertekende verklaring en kopie van de identiteitskaart voorgelegd te worden. Toestemming van een ouderdeel is niet voldoende.
  • Uit veiligheidsoverwegingen mag u 12 uren voor uw sprong geen alcohool nuttigen.
  • Het is uit veiligheidsredenen niet toegestaan een eigen camera mee te voeren. Dit geldt voor alle types camera, ook Gopro.

Algemene voorwaarden