• Ban Saut en parachute tandem fly & drive

Tandem Fly & Drive

Een tandem parachutesprong, gevolgd door een ontspannende rit in een open 2CV door de mooie omgeving van Spa, ook genoemd « de parel van de Ardennen.

Ongeacht welke aktiviteit u eerst kiest, allebei zijn onvergetelijke ervaringen! Voor avontuur en spanning komt u rechtstreeks bij Skydive Spa terecht, hier kan u de cadeaubon voor een tandem parachutesprong voor een person inruilen (*).
U ontvangt ter plaaste de nodige uitleg en stapt samen met uw instructeur in het vliegtuig dat u naar +/- 4000m hoogte brengt. Op het moment dat de deur opend bent u veilig aan uw instructeur vastgehaakt. Beleef een vrije val van 45 seconden voordat de parachute geopend wordt. De instructeur stuurt u veilig terug naar de grond. Pure adrenaline en een overgetelijk belevenis zijn gegarandeerd!

Nadat u voor de ogen van uw fanclub bent gelandt kan u met 4 personen de heerlijke landschap rond om Spa in een open 2CV ontdekken. Road Vintage Experience stelt u informatie en het kaartenmateriaal voor een mooie route samen.

Een absoluut onvergetelijke dag !

HET ARRANGEMENT OMVAT:

  • 1 tandem sprong bij Skydive Spa/Cerfontaine geldig op weekdagen, weekends en feestdagen
  • ½ dag Road Vintage Experience (4 personen) : neem het stuur van een open 2CV en ontdek de « parel van de Ardennen ». Infos en kaarten worden ter beschikking gestelt.

Dit pakket wordt aangeboden voor 330€, de bon blijft een jaar geldig.

Reservering : Uw parachutesprong kan u direkt via onze website reserveren.
De rit in de 2CV reserveerd u rechtstreeks bij Road Vintage Experience onder 0032 87 646486 of info@roadvinatgeexperience.com

(*) Indien verdere personen de grote sprong willen wagen kan u natuurlijk tandem sprongen erbij boeken. Hier gelden dan de normame tarieven.

2CH
2ch-decapotable
RVE-2CV-Balmoral
fly-drive-saut
handycam sous voile 2
principale-BC-fly-drive
tandem-attero
tandem-ronald-3

%MCEPASTEBIN%