• Ban Saut Tandem VIP

PAKKET DUOSPRONG VIP

U wil graag een eerste klas weekend in de Ardennen doorbrengen ?
Wij hebben een VIP aanbod voor U !

Een mengeling van komfort en aventuur. Ontspannende wandelingen in de heerlijke natuur van de Ardennen, frisse lucht en energie optanken maar ook een spannend avontuur beleven ?

Bij Skydive Spa, het grootse valschermsport centrum van Belgie, kan U uw waardebon voor een tandempassagiersprong voor een persoon (*) inlossen. Na een korte inleiding over de afloop van de sprong stapt u samen met uw instructeur het vliegtuig in. Wij brengen U naar 4000m hoogte en dan beleeft u 45 seconden adrenaline puur in vrije val – natuurlijk in alle veiligheid vastgehaakt aan uw instructeur. Het enige wat u moet doen is volop genieten! Uw instructeur brengt landt U veilig en zacht terug op het vliegveld.

KOOP / BIED een tandemsprong aan boek de datum van uw skydive


Na dit bijzondere avontuur kan U in de fijne en luxorieuze omgeving ontspannen van het Hôtel Verviers Van der Valk ontspannen. Een overnachting voor 2 personen is inberepen, evenzo als een 3-delig menu in het hotel restaurant. S´ochtens sluit U met een ontbijtbuffet af.

(*) Indien ook de tweede persoon de grote sprong wil wagen kan u dit direkt via cadeaubonnen boeken.

Dit pakket beinhoudt :

 • Een tandemsprong
 • Een overnachting voor 2 personen
 • 3-delig menu voor 2 personen, op de avond van aankomst in het restaurant l`Entrepôt
 • Champagne ontbijt voor 2 personen
 • Toegang tot het verwaarmde buitenbad aan het hotel
 • Toegang fitness en wellness centrum

Alles tegen een prijs van € 370 (de voucher is geldig voor 1 jaar)

BELANGRIJK : u kan de afspraak voor uw tandemsprong direkt via onze website boeken. De reservering voor het hotel staat hier los van, gelieve hiervoor direkt contact met het hotel op te nemen. (+32 87 30 56 56 / https://www.hotelverviers.be/ )

01-tandem-vip
chef-restaurant
dejeuner
hotel
piscine
restaurant

De uitrusting

Voor de Tandemsprongen maken wij gebruik van speciaal ontwikkeld materiaal, bestaande uit twee extra grote parachutes (een hoofd- en reserveparachute) alsook een harnas voor de passagier waarmee men op een solide manier aan z’n instructeur wordt vastgemaakt.

Al onze tandemparachutes zijn van de meest geavanceerde en modernste makkelij en werden ontwikkeld door de wereldwijd gerenommeerde fabrikanten zoals: Sigma ® et Vector ®, de absolute maatstaf in hun domein.

Ook zijn al onze uitrustingen voorzien van het veiligheidssysteem Vigil ®, verplicht in Skydive Spa. Dit systeem wordt gestuurd door een mini computer en is van de aller modernste technologie. Dit toestel waakt voortdurend over de veiligheid in vrije-val en zal bij eventuele problemen automatisch het valscherm openen.

Reservatie

Het is absoluut noodzakelijk  te reserveren via ons website : klik hier
We kunnen dan samen het meest geschikte moment voor u uitkiezen.

Door het steeds groeiende succes voor de tandemsprong bij het grote publiek moeten we u, soms vragen een beetje te moeten, ondanks onze welwillendheid . Het is dus raadzaam  een beetje geduld en een goed humeur naar Spa mee te brengen. Reken er steeds op dat U een halve dag ter plaatse zal doorbrengen.

Als het weer het toelaat is het van april tot en met oktober elke dag mogelijk om te komen springen. Ons centrum is eveneens geopend tijdens de weekends van maart en november. Het enige wat U moet meebrengen is, makkelijk zittende kledij en een paar sportschoenen. De rest van de uitrusting zoals een springpak en bril wordt door ons verzorgt.

Indien U een videoreportage wenst kan U dit ter plaatse op het moment van de aanmelding doen. Een reservering vooraf is niet nodig.

KOOP / BIED een tandemsprong aan boek de datum van uw skydive

tenue-de-saut-ok

Restricties

 • Het is NIET nodig om een attest van medische geschiktheid voor te leggen. Het is absoluut voldoende als U over een goede gezondheid en een “normale” fysieke conditie beschikt. Toch bestaan er contra indicaties zoals hartproblemen, bloedsomloop stoornissen, epilepsie of dames in blijde verwachting.
 • Om veiligheidsredenen begrenzen we het gewicht van de passagier op maximaal 95 Kg. Op leeftijd echter, staat er géén grens. Wel moet men een minimale grootte van 1m20 hebben.
 • Minderjarigen moeten de toestemming van beide ouders kunnen aantonen. Indien een of beide ouderdelen niet ter plaatse zijn dient een ondertekende verklaring en kopie van de identiteitskaart voorgelegd te worden. Toestemming van een ouderdeel is niet voldoende.
 • Uit veiligheidsoverwegingen mag u 12 uren voor uw sprong geen alcohool nuttigen.
 • Het is uit veiligheidsredenen niet toegestaan een eigen camera mee te voeren. Dit geldt voor alle types camera, ook Gopro.

Algemene voorwaarden