• Ban Saut Tandem Sky Experiences

Tandem Sky Experiences

Wil je een uiterst spannend avontuur beleven, gevolgd door een unieke ervaring?

Geniet van onze cadeaubon voor «Sky Experiences».

Dit is de perfecte gelegenheid om twee verschillende luchtsporten te ontdekken. Of je nu begint met je tweezits parachutesprong of je introductie tot vliegen in een Sonaca 200, beide activiteiten zullen onvergetelijk zijn.
Voor adrenaline en spanning kom je naar ons Skydive Spa skydiving center waar je je cadeaubon kunt uitwisselen voor een tandem parachute sprong voor één persoon (*).
Na een korte briefing over startprocedures begeleidt uw instructeur u in het vliegtuig naar +/- 4000 m. Zodra de deur open is, zal je verenigd zijn aan je instructeur en op het punt van het ervaren van een leven: Een vrije val van 45 seconden. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de rit! Uw instructeur neemt u veilig terug naar de grond. Pure adrenaline en een onvergetelijke ervaring zijn gegarandeerd.

De introductie van vliegen met het vliegtuig stelt u in staat om het landschap van onze prachtige regio te ontdekken, aan boord van een «Sonaca» vliegtuig en om te genieten van een vlucht waar u bij de controles zal zijn begeleid door uw instructeur.
De vlucht duurt 45 minuten en u kunt bijvoorbeeld over het F1 circuit van Spa-Francorchamps vliegen, de Hoge Venen en meren van de regio, enz...

Skydive Spa biedt zijn exclusieve pakket om uw droom waar te maken: Vliegen!

Het pakket bevat :

  • 1 tandemsprong in Skydive Spa geldig op weekdagen, weekends en feestdagen.
  • 1 initiatievlucht op een Sonaca 200 : 45 min. briefing vóór de vlucht, 45 min. vliegen met een gecertificeerde instructeur -> je hebt de besturing, een volledige nabespreking

Dit arrangement wordt aangeboden tegen een uitzonderlijke prijs van € 440 (de voucher is 1 jaar geldig).

BELANGRIJK : U moet uw parachutesprong reserveren via onze website. Voor de initiatievlucht moet u een afspraak maken via www.flightschoolpromotion.be.

(*) Als een extra persoon wil springen, kunt u de extra parachutesprong boeken tegen het normale tarief; betalingen kunnen worden gedaan op de dag van de sprongen.

Koop/bied een sprong aan Boek de datum van de sprong


skydive-spasky-expperiences-1
skydive-spasky-expperiences-2
skydive-spasky-expperiences-3
skydive-spasky-expperiences-4

Voor adrenaline en spanning kom je naar ons Skydive Spa skydiving center waar je je cadeaubon kunt uitwisselen voor een tandem parachute sprong voor één persoon (*).
 

De uitrusting

Voor de Tandemsprongen maken wij gebruik van speciaal ontwikkeld materiaal, bestaande uit twee extra grote parachutes (een hoofd- en reserveparachute) alsook een harnas voor de passagier waarmee men op een solide manier aan z’n instructeur wordt vastgemaakt.

Al onze tandemparachutes zijn van de meest geavanceerde en modernste makkelij en werden ontwikkeld door de wereldwijd gerenommeerde fabrikanten zoals: Sigma ® et Vector ®, de absolute maatstaf in hun domein.

Ook zijn al onze uitrustingen voorzien van het veiligheidssysteem Vigil ®, verplicht in Skydive Spa. Dit systeem wordt gestuurd door een mini computer en is van de aller modernste technologie. Dit toestel waakt voortdurend over de veiligheid in vrije-val en zal bij eventuele problemen automatisch het valscherm openen.

Reservatie

Het is absoluut noodzakelijk  te reserveren via ons website : klik hier
We kunnen dan samen het meest geschikte moment voor u uitkiezen.

Door het steeds groeiende succes voor de tandemsprong bij het grote publiek moeten we u, soms vragen een beetje te moeten, ondanks onze welwillendheid . Het is dus raadzaam  een beetje geduld en een goed humeur naar Spa mee te brengen. Reken er steeds op dat U een halve dag ter plaatse zal doorbrengen.

Als het weer het toelaat is het van april tot en met oktober elke dag mogelijk om te komen springen. Ons centrum is eveneens geopend tijdens de weekends van maart en november. Het enige wat U moet meebrengen is, makkelijk zittende kledij en een paar sportschoenen. De rest van de uitrusting zoals een springpak en bril wordt door ons verzorgt.

Indien U een videoreportage wenst kan U dit ter plaatse op het moment van de aanmelding doen. Een reservering vooraf is niet nodig.

KOOP / BIED een tandemsprong aan boek de datum van uw skydive

tenue-de-saut-ok

Restricties

  • Het is NIET nodig om een attest van medische geschiktheid voor te leggen. Het is absoluut voldoende als U over een goede gezondheid en een “normale” fysieke conditie beschikt. Toch bestaan er contra indicaties zoals hartproblemen, bloedsomloop stoornissen, epilepsie of dames in blijde verwachting.
  • Om veiligheidsredenen begrenzen we het gewicht van de passagier op maximaal 95 Kg. Op leeftijd echter, staat er géén grens. Wel moet men een minimale grootte van 1m20 hebben.
  • Minderjarigen moeten de toestemming van beide ouders kunnen aantonen. Indien een of beide ouderdelen niet ter plaatse zijn dient een ondertekende verklaring en kopie van de identiteitskaart voorgelegd te worden. Toestemming van een ouderdeel is niet voldoende.
  • Uit veiligheidsoverwegingen mag u 12 uren voor uw sprong geen alcohool nuttigen.
  • Het is uit veiligheidsredenen niet toegestaan een eigen camera mee te voeren. Dit geldt voor alle types camera, ook Gopro.

Algemene voorwaarden