• Ban Saut Tandem Adrénaline & détente

Pakket adrenaline en ontspanning

U wil graag een weekend vol emoties en onspanning in de mooie stad Spa beleven? Dan hebben wij het pakket adrenaline en ontspanning voor U!

Een perfecte mix van ontspanning en avontuur. Deze coupon geeft u de gelegenheid in het Spa Hotel Radisson Blu Palace te ontspannen. Via hun kabelspoorweg heeft U privétoegang tot de Thermen van Spa. Bij Skydive Spa, het grootste centrum van parachutespringen in België kan u uw voucher voor een tandemsprong geldig voor één persoon (*) inruilen.

Na een korte uitleg over de afloop van de sprong stapt u in het vliegtuig en stijgt samen met uw instructeur naar 4000m hoogte. Als de deur open gaat bent u veilig aan uw instructeur vastgehaakt. U beleeft de vrije val van 40-50 seconden voordat de instructeur de parachute opent en u veilig terug naar de grond brengt. Dit buitengewone belevenis zal u nooit vergeten !

KOOP / BIED een tandemsprong aan boek de datum van uw skydive


Nu is het terug tijd te ontspannen ! U verblijft in het centrum van Spa in het prestigieuze Radisson Blu Palace. Een 2-peroonskamer wacht op u en u kan van een 3-gangen menu in het hotel restaurant genieten. De volgende ochtend, na een prachtig continentaal ontbijtbuffet neemt u de kabelspoorweg voor een prive toegang tot de Thermen van Spa. Eenmaal in de Thermen, heeft u de keuze uit baden van 33 ° mineraalwater, stoombaden en ceremoniële baden, traditionele sauna's, indoor en outdoor zwembad, waterspelen, sessies van aquagym, ontspanningsruimtes en aromatherapie.

(*) Indien de tweede persoon ook graag wil springen kan u een 2de tandemsprong erbij boeken.

Het arrangement omvat :

  • 1 tandem sprong
  • 1 overnachting voor twee personen
  • ontbijtbuffet voor twee personen
  • 2 toegangskaarten tot de Thermen van Spa met bevoorrechte toegang via de kabelspoorweg van het Radisson Blu Palace
  • 3-gangen menu 3 voor 2 personen uit een selectie van het seizoen (met uitzondering van dranken)

Op de uitzonderlijke prijs van €430 (de voucher is 1 jaar geldig) *.

BELANGRIJK : u kan de afspraak voor uw tandemsprong direct via onze website boeken. De reservering voor het hotel staat hier los van, gelieve hiervoor direct contact met het hotel op te nemen. (+32 87 27 97 00 / https://www.radissonblu.com/fr/palacehotel-spa)

* Supplement van €25 voor het hotel indien u reserveert voor de nacht van zaterdag tot zondag.

adrenaline-detente-bar
adrenaline-detente-chambre
adrenaline-detente-plat
fitness
hotel-radisson
restaurant-gastronomique
restaurant
thermes-spa-night
thermes-spa

De uitrusting

Voor de Tandemsprongen maken wij gebruik van speciaal ontwikkeld materiaal, bestaande uit twee extra grote parachutes (een hoofd- en reserveparachute) alsook een harnas voor de passagier waarmee men op een solide manier aan z’n instructeur wordt vastgemaakt.

Al onze tandemparachutes zijn van de meest geavanceerde en modernste makkelij en werden ontwikkeld door de wereldwijd gerenommeerde fabrikanten zoals: Sigma ® et Vector ®, de absolute maatstaf in hun domein.

Ook zijn al onze uitrustingen voorzien van het veiligheidssysteem Vigil ®, verplicht in Skydive Spa. Dit systeem wordt gestuurd door een mini computer en is van de aller modernste technologie. Dit toestel waakt voortdurend over de veiligheid in vrije-val en zal bij eventuele problemen automatisch het valscherm openen.

Reservatie

Het is absoluut noodzakelijk  te reserveren via ons website : klik hier
We kunnen dan samen het meest geschikte moment voor u uitkiezen.

Door het steeds groeiende succes voor de tandemsprong bij het grote publiek moeten we u, soms vragen een beetje te moeten, ondanks onze welwillendheid . Het is dus raadzaam  een beetje geduld en een goed humeur naar Spa mee te brengen. Reken er steeds op dat U een halve dag ter plaatse zal doorbrengen.

Als het weer het toelaat is het van april tot en met oktober elke dag mogelijk om te komen springen. Ons centrum is eveneens geopend tijdens de weekends van maart en november. Het enige wat U moet meebrengen is, makkelijk zittende kledij en een paar sportschoenen. De rest van de uitrusting zoals een springpak en bril wordt door ons verzorgt.

Indien U een videoreportage wenst kan U dit ter plaatse op het moment van de aanmelding doen. Een reservering vooraf is niet nodig.

KOOP / BIED een tandemsprong aan boek de datum van uw skydive

tenue-de-saut-ok

Restricties

  • Het is NIET nodig om een attest van medische geschiktheid voor te leggen. Het is absoluut voldoende als U over een goede gezondheid en een “normale” fysieke conditie beschikt. Toch bestaan er contra indicaties zoals hartproblemen, bloedsomloop stoornissen, epilepsie of dames in blijde verwachting.
  • Om veiligheidsredenen begrenzen we het gewicht van de passagier op maximaal 95 Kg. Op leeftijd echter, staat er géén grens. Wel moet men een minimale grootte van 1m20 hebben.
  • Minderjarigen moeten de toestemming van beide ouders kunnen aantonen. Indien een of beide ouderdelen niet ter plaatse zijn dient een ondertekende verklaring en kopie van de identiteitskaart voorgelegd te worden. Toestemming van een ouderdeel is niet voldoende.
  • Uit veiligheidsoverwegingen mag u 12 uren voor uw sprong geen alcohool nuttigen.
  • Het is uit veiligheidsredenen niet toegestaan een eigen camera mee te voeren. Dit geldt voor alle types camera, ook Gopro.

Algemene voorwaarden