• Ban Débutants

Waarom zou je het AFF-trainingsformulier opnieuw invullen?

Het is de bedoeling dat je jezelf inbeeldt in de springomstandigheden die zullen ontstaan wanneer je terugkeert naar het seizoen. Het is belangrijk dat u dit zo serieus mogelijk doet en dat u elk antwoord op elke vraag begrijpt om het juiste antwoord te vinden.
Er is geen tijdslimiet, je doet het in je eigen tempo en je kunt het zo vaak doen als je wilt.
U ontvangt een e-mail met de details van uw antwoorden en het behaalde resultaat.

Je mag fouten maken. Dit is niet ernstig. Je instructeurs zullen er zijn om ze met je te corrigeren en je vertrouwen te geven voor je eerste sprong na een lange pauze. Dit is geen eliminatie test die je kan verhinderen om te springen.
Dat je geen fouten maakt, wil niet zeggen dat een opfrisbeurt niet nodig is. Het is belangrijk om na een paar maanden zonder springen te zijn geweest, de draad weer op te pakken met de hulp van instructeurs.

Een andere manier om uw terugkeer voor te bereiden is deel te nemen aan de door de Federatie georganiseerde Veiligheidsdag.
Het is echt een hulpmiddel om je te helpen de draad terug op te pakken en om je eraan te herinneren dat:
Uit een perfect werkend vliegtuig springen met een parachute op je rug is geen triviale zaak. Uw veiligheid en die van anderen staat op het spel, bij het instappen, in het vliegtuig, tijdens de val, onder de kap, eenmaal geland. Dit vereist voortdurende aandacht.

NAAR HET FORMULIER